Kara yollarında son durum

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre;

1-TEM Otoyolunun Gümüşova Kavşağı-Kavacık Kavşağı arasında bulunan viyadüklerin genleşme derzi onarım çalışmaları nedeniyle 22.00-06.00 saatleri arasında şerit daraltması yapılmaktadır.

2-Aydın-Denizli yolunun gidiş istikametinde 25-26. kilometreleri ve geliş istikametinde ise 24-26. kilometreleri arasında Otoyol viyadük çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten sağlanmaktadır.

3-Ankara-Niğde Otoyolu, Kırşehir Bağlantı yolunun 2. kilometresinde yol yapım çalışmaları nedeniyle Kırşehir istikametinde sağ şerit trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

4-Mengen-Yeniçağa yolunun 24. kilometresinde meydana gelen heyelan nedeniyle Mengen-Yeniçağa istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

5-Samsun-Ankara yolunun 21-26. kilometreleri arasında (Havza Tünelleri Mevkii) heyelan ıslah çalışmaları nedeniyle Samsun-Ankara istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

6-İyidere-Rize-Ardeşen yolunun 53. kilometresinde Rize Havalimanı Kavşağı yapım çalışması nedeniyle Ardeşen-Rize istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır.

7-Kütahya-Çavdarhisar-Gediz yolunun 55-66. kilometreleri arasında devam eden yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

8-Alaplı-Ereğli-Zonguldak yolunun 5-6. kilometreleri arasında meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

9-Kozan-Adana yolunun 31-36. kilometreleri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle trafik kontrollü olarak sağlanmaktadır.

10-Fethiye-Seydikemer-Kaş yolunun 20-39. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

İLKHA

Bu Haberi Paylaşın