İki Parçalı Penil Protez Ameliyatı Nasıl Yapılır?

İnsanların sağlıklı bir cinsel yaşam için tercih ettiği ürünler bulunur. bu aşamada önemli bir sağlık tedavi yöntemi olan iki parçalı penil protez yöntemi ile ereksiyon ve sertleşme sorunu yaşayan erkeklerin sorunlarının ortadan kaldırılması sağlanmış olunur. Mutluluk çubuğu olarak da isimlendirilen bu yöntem ile birlikte erkeklerin cinsel sağlık sorunlarının ortadan kaldırılması sağlanmış olunur.

Bunun yanında iki parçalı şişirilebilir penil protez operasyonları genel olarak başarılı geçer. Hastaların yüzde 90’dan fazlası daha iyi bir ereksiyon ve cinsel sağlık elde ederler. Bu yapıların ortaya konulması ile birlikte eşler arasında ortaya çıkan cinsel sorunların da en aza indirilmesi mümkündür. Günümüzde bu amaçlar için rezervuar içermeyen işlemler de mümkündür. Tek insizyon yöntemi ile kısa sürede operasyon gerçekleştirilir.

İki Parçalı Penil Protez Özellikleri Nelerdir?

Mutluluk çubuğu olarak da isimlendirilen bu yöntem aynı zamanda insanların kısa sürede operasyon ile birlikte beklentilerinin karşılanması aşamasında ön plana çıkar. Son zamanlarda birçok insanın cinsel sağlık sorunlarından kurtulması aşamasında kullanılan bu yöntem ile birlikte hastaların cinsel olarak kendilerini daha iyi hissetmesi sağlanabilir. Bunun için çoğunlukla Ams ambicor kullanılan malzemeler ön plana çıkar.

İki Parçalı Mutluluk Çubuğu Ameliyatı

Ambicor kullanılmasının bazı nedenleri vardır. Bunlar arasında rezervuar yapısı başta gelir. Bu yapı sayesinde kolay bir şekilde implatasyon sürecinin gerçekleştirilmesi mümkündür. Aynı zamanda operasyon süresinin kısa olması da yine bir diğer öne çıkan husustur. Penis eğriliği şikayeti olan hastalar için de bu yöntem tercih edilir. Mutluluk çubuğu operasyonu sayesinde hızlı ve kolay olarak penisin şişirilmesi ile cinsel birliktelik daha kolay hale gelir. Tüm bu nedenlerden dolayı son zamanlarda kullanılan bu yöntem çeşitli cinsel sağlık sorunlarının giderilmesi aşamasında tercih edilir.

Ameliyat Sonrasındaki Süreç

Hastaların operasyon sonrasında dikkat etmesi gereken hususlar bulunur. Aynı zamanda belirli bir süre geçtikten sonra cinsel birliktelik sağlanabilir. Nasıl kullanılacağı hakkında doktorunuzdan bilgi alabilirsiniz. Tek parçalı mutluluk çubuğu gibi farklı örnekler de bulunur. Ülkemizde son zamanlarda erkeklerden kaynaklanan cinsel sorunların ortadan kaldırılması aşamasında bu hizmetlerden yararlandırılması mümkündür.

Eşler arasında meydana gelen cinsel sorunlar aile bütünlüğünün sağlanması aşamasında önemli bir sorun olarak karşımıza çıkar. Bu nedenle cinsel sağlık sorunlarının ortadan kaldırılması aşamasında en iyi çözümlerin temini için siz de kolay bir şekilde destek alabilirsiniz. Bunların yanı sıra son zamanlarda insanların hayatlarında ön plana çıkan yeni cinsel aktivite becerileri için de kullanılan bir yöntemdir. Eşler arasında cinsel ilişkilerin daha iyi hale getirilmesi noktasında bu yöntemlerden yararlanılarak başarı elde edilir.

İki Parçalı Penil Protez Nasıl Çalışır?

Bir diğer yöntem olarak kullanılan üç parçalı mutluluk çubuğu dışında yaygın olarak tercih edilen iki parçalı yöntemde testislerde bulunan parçacık ile penisin sertleşmesi sağlanır. Aynı zamanda bu yöntem kısa sürede etki ettiğinden dolayı önerilir. Bu nedenlerden dolayı son zamanlarda iki parçalı mutluluk çubuğu yöntemi daha fazla tercih edilir.

İki Parçalı Mutluluk Çubuğu Fiyatları

Fiyat olarak bakıldığında ise fiyatların değişiklik göstermesi muhtemeldir. Sağlık merkezlerinde başarılı bir şekilde uygulanan bu yöntemler hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak istiyor iseniz internet sitelerinden yararlanabilirsiniz.

Aynı zamanda cinsel sağlık sorunlarınız hakkında daha iyi fikir edinebilmek için hizmet veren sağlık merkezleri bulunur. Bu merkezlerde bulunan doktorlar ile sağlık sorununun kökenleri hakkında en iyi hizmetlerin alınması mümkündür. Son yıllarda birçok insanın bu konuda çözümleri temin etmesi kolaylaşır.

Bu Haberi Paylaşın