Hatquarters’ın New Era Şapka Modelleri

Kaliteli, şık ve özgün şapka modelleri mi arıyorsunuz? 2021 yaz modasını gardırobunuza taşıyacak new era şapka modelleri Hatquarters’ta!

Yüz Tipinize Uygun Şapka Nasıl Seçilir?

Size yakışacak ve tarzınızı tamamlayacak bir şapka modeli satın almak mı istiyorsunuz? O zaman yüz tipinize göre şapka seçimi yapmanız gerekir. New Era şapkalar her yüz tipine uygun birbirinden farklı modeller ile kolaylıkla seçim yapmanızı sağlamaktadır.

  1. Oval Yüzler İçin Şapka Seçimi

Oval bir yüze sahipseniz her şapka modeli size çok yakışacaktır. Özellikle fötr ve panama şapka modellerini tercih ederseniz mükemmel bir görünüm elde edebilirsiniz. Özellikle son yıllarda kovboy şapkaları moda olduğundan, hem trend hem de çok şık olabilirsiniz.

  1. Oval Yüzler İçin Şapka Seçimi

Yuvarlak bir yüze mi sahipsiniz? Bu durumda yüzünüzü daha oval gösterecek şapka modellerinden yana oyunuzu kullanmalısınız. Bunun içinde önden dar bir sipere sahip olan modeller size çok yakışacaktır. News era beysbol şapka modellerini tercih edebilirsiniz. Yine yüzünüze daha uzun bir görünüm kazandırarak daha oval gösterecek fötr şapka modelleri de doğru bir seçim olacaktır. Aradığınız kaliteli ve şık beysbol şapka ve fötr şapka modellerine Hatquarters ile pek çok farklı new era kadın şapka modeliyle ulaşabilirsiniz.

  1. Kalp Yüzler İçin Şapka Seçimi

Eğer kalp şeklinde bir yüz tipiniz varsa bu durumda alnınızı ortaya çıkaran modellerden uzak durmalısınız. Böylelikle yüzünüz oldukça orantılı ve güzel görünecektir. Melon ve bowler şapka modelleri ile istediğiniz görünümü kolaylıkla yakalayabilirsiniz.

  1. Kare Yüzler İçin Şapka Seçimi

Kare yüz hatlarınız varsa bu durumda yüzünüze uzunluk katacak modeller tercih etmelisiniz. Bowler şapka modeli ve fötr şapkalar size çok yakışacaktır. Alnınızı mümkün olduğunca az kapatan şapka modellerini tercih etmenizi öneririz.

News Era Şapka Modelleri Hatquarters’ta!

Kaliteli, şık, çok kullanışlı ve kombinlerinizin ayrılmaz birer parçası haline gelecek new era erkek şapka ve kadın şapka modellerine Hatquarters ile ulaşabilirsiniz. Bütçe dostu fiyatlar, güvenli alışveriş seçenekleri ve hızlı teslimat seçenekleri ile oldukça karlı bir alışverişe imza atabilirsiniz.

Bu Haberi Paylaşın