Tuzla İş Güvenliği Firmaları

Tuzla iş güvenliği firmaları ile şirketinize yakın ikamette bulunan profesyonel bir firmadan destek alarak daha güvenli bir çalışma sahası oluşturabilirsiniz.

“1 Temmuz 2020 itibariyle kafeler, terziler, hukuk büroları, muhasebe büroları, eczaneler, berberler, manavlar, lokantalar, kapıcı bulunduran apartmanlar gibi 50’den az çalışanı bulunan tüm iş yerlerinde, iş güvenliği uzmanı ve iş yeri hekiminin görevlendirilmesi veya bunlar eliyle sunulan iş sağlığı ve güvenliği hizmetlerinin sağlanması zorunlu hale getirilmiştir.”

Üretimden tüketime uzanan zincirde çalışanların büyük tehlikelerle karşı karşıya kaldıkları görülen bir gerçekliktir. Bu gerçekten yola çıkarak iş güvenliği eğitiminin işletmeler açısından ciddi bir disiplin gerektirdiği görülmelidir. Kanunlar tarafından da zorunlu hale gelen İş güvenliği hususu, ciddiye alınmalıdır. Her yıl binlerce personel iş kazası nedeniyle yaşamını yitirmektedir. İşçilerin bu anlamda işletmeden talep edebilecekleri hakları biliyor olmaları gerekir.

Az tehlikeli işyerleri 8 saat, Tehlikeli işyerleri 12 saat, Çok tehlikeli işyerleri en az 16 saat İş güvenliği eğitimi almak zorundadır. Çok tehlikeli işyerlerinde yılda 1 kez, Tehlikeli sınıftaki işyerlerinde 2 yılda en az 1 kez, Az tehlikeli sınıfta bulunan işyerlerinde 3 yılda en az 1 defa bu eğitim tekrarlanmaktadır.

Tuzla İş Güvenliği Firması Ekşioğlu Eğitim Süreci


Tuzla ya da pendik iş güvenliği firmaları için araştırma içerisinde iseniz Ekşioğlu OSGB ile iletişime geçebilirsiniz. Alanında uzman bir ekip ile iş yerini güvenli bir hale dönüştürebilirsiniz.

Çalışma alanı içerisinde tehlike analizleri yapılarak sağlığa tehdit unsuru oluşturabilecek tüm şartların ortadan kaldırılması ile iş güvenliğinin sağlanması amaçlanmaktadır. Tüm bu faaliyetlerin yürütülmesi ile hem işçi hem işletme hem de iş yeri korunmuş olmaktadır. Aynı zamanda daha sağlıklı ve kaliteli bir toplum oluşturulur.

Kartal iş güvenliği firmaları; Ekşioğlu iş sağlığı ve güvenliği çalışma bakanlığından yetki belgesi olan iş güvenliği uzmanlarının vermiş olduğu eğitimler ile işyerlerinde güvenli bir ortamın temin edilmesi, iş kazalarını ve meslek hastalıklarının azaltılması için faaliyetlerini sürdürmektedir.

Bu Haberi Paylaşın