Fermuarlı Tişört Seçerken Dikkat Etmeniz Gerekenler

Yeni bir tişört ararken, odaklanmanız gereken ilk şey, kullanılan malzemenin kalitesidir. İpek Voltaj gömlekler, baharın getirme eğiliminde olduğu daha sıcak havalar için mükemmel bir seçimdir.

Pamuklu ve polyesterden yapılmış tişörtler ipek olanlardan daha uzun ömürlüdür, ancak pamuklu ve polyester versiyonları daha az hava alabilir. Bu gömleklerin kumaş içeriğini seçmeden önce, Voltaj yaka tişörtlerinizi kullanmak istediğiniz mevsimleri düşünün. Bu, hava durumu için en iyi gömlekleri seçmenize yardımcı olacaktır.

Gömlek satın alırken dikkat edilmesi gereken bir diğer unsur ise gömleğin boyudur. Tişörtünüzü kemerinizle aynı yükseklikte tutmak, sofistike bir görünüm elde etmenize yardımcı olabilir. Satın alma işleminizi yaparken, polo gömleğin ölçülerinin kendi bedeninizle ne kadar uyumlu olduğunu da göz önünde bulundurmalısınız.

Vücudunuzda çok bol veya çok dar olan bir polo yaka fermuarlı tişört giyerken rahatsızlık yaşamanız mümkün olmakla kalmaz, aynı zamanda kombin size iyi görünmeme potansiyeline de sahiptir. Voltaj yakalı t-shirt stillerinin çeşitleri, satın alma seçeneği olarak uzun kollu olarak gelir. Kısa kollu yaka tişörtler, sıklıkla ince ve sportif olsalar da duruma uygun bir kombin oluşturmak için pantolonlar ve diğer üstler ile birleştirilebilir.

Fermuarlı Tişört Seçerken Yapılmaması Gerekenler

Fermuarlı tişört ve yakalı tişört inanılmaz derecede uyarlanabilir olsa da birkaç küçük moda sahte pas atarak başka türlü şık bir görünümü bozmak oldukça basittir. Daha rafine bir görünüm istiyorsanız, cepleri olmayan polo gömlekleri tercih etmeniz faydalı olabilir.

Uzun kollu tişört çeşitleri, kesim biçimleri nedeniyle, istenen daha parlak görünümden ziyade, giyen kişinin bir eşofman giydiği izlenimini verebilir. Cepli tişörtler giymek kabul edilebilir, ancak daha sofistike bir görünüm istiyorsanız, dikkatinizi ilk önce cepsiz tişörtler üzerine odaklamanız gerekir.

Çekici görünmek istiyorsanız, sadece yakalı tişörtlerinizi üstlerinde başka katmanlar olmadan tek başına giymelisiniz. Fermuarlı erkek tişört ister pantolonlu ister pantolonsuz giyilebilse de çoğu insan onları pantolonla giymeyi tercih ediyor.

Fermuarlı Tişört Nasıl Kombinlenir?

Bir tişört ve bir yakayı birleştirmek, bir kıyafet yaratmanın en erişilebilir ve eğlenceli yollarından biridir. Fermuarlı tişört, bulunduğunuz ortama ve katıldığınız aktivitelere göre giymeye karar verdiğiniz ekstra parçalarla kombinlenebilir.

Kahverengi, hâkî yeşili veya siyah gibi daha koyu renkli pantolonlarla kombinlendiğinde beyaz veya bej çok keskin görünüyor. Yaz için tamamlayıcı bir takım oluşturmak için açık renkli tişörtünüze ek olarak birkaç koyu renge ihtiyacınız var.

Polo yaka bir t-shirt ve aynı kumaştan üretilmiş bir pantolon giyiyorsanız, gömleğin sizi çok dar olmamasına dikkat etmelisiniz. Daha resmi veya yarı resmi bir ortamda, bir fermuarlı polo yaka tişört koyu renk pantolon ile giyebilirsiniz.

Öte yandan daha casual ya da sportif bir ortamda hafif kapriler ve pastel renklerle giyerek giydirebilirsiniz. Şık kemerlerinizden biri, her ikisinin de hoş bir havası olduğu için polo gömleklerle kombinlenecek tişörtler en iyi seçimlerden biri olacaktır. Uyumlu bir tişört ve açık renkli polo gömleğinizi kahverengi bir kemerle kombinleyerek şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Bir kot pantolonu da farklı renk ve desenlerde farklı t-shirtler ile tercih edebilirsiniz. Daha fazla bilgiyi Voltaj.com.tr’den alabilirsiniz.

 

Bu Haberi Paylaşın