Fatih Karagümrük – Medipol Başakşehir: 2-0

Ligde kötü bir başlangıç yaptıklarını söyleyen Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, “3’üncü hafta, üç haftadır birbirine yakın maçlar yaşıyoruz. Topun bizde olduğu, rakiplerin topu bize verdiği, bizim ise üretemediğimiz, 3’üncü bölgede kalitemizin dibe vurduğu, basit işleri bile yapamadığımız, yanındaki arkadaşına bile pas veremeyen bir maç yaşadık. İlk iki haftanın moral bozukluğa ortaya çıkan bir psikoloji.

Gole ihtiyacımız vardı. 2’nci yarıda bildiğimiz golün benzerini 7-8 video ile gösterdiğimiz basit bir gol Mevlüt’den. Rakip bize topu da verdi, bireysel olarak bir şey yapamadığımız bir maçtı. Sonradan oyuna giren Mete’nin birebir yaparak bir şutu vardı.

Kendi oyuncularıma da söyledim, güvenim tabii ki devam ediyor ama ufak tefek değişim için de oyuncularımızla ilgili kararlar alacağımızı gördük.

Transferle ilgili hamleler olabilir. Oyuncularıma güveniyorum ama üzgünüm. Bu tablo bize ve kulübümüze yakışan bir tablo değil. Sorumlusu benim.

Onların da hepsinin teker teker aynada kendilerine bakması gerekiyor. Önümüzdeki hafta oynanacak Göztepe maçıyla yükselişe geçmemiz gerekiyor, bu sonuçlar bize yakışmıyor. Sezonu geç bitiren bir takımdık. Sezonu geç açtık. Artık sahaya dönmemiz gerekir, şu ana kadar yapamadık.

Bize yakışmayan mağlubiyetler aldık. Göztepe maçıyla yükselişe geçmek istiyoruz. Şampiyon takıma yakışan oyun ortaya koymalıyız.

Yeni transferlerin sakatlık yaşaması ve hazır olamaması nedeniyle takıma katamadık. Bu hafta daha iyi çalışıp yeni oyuncuların da katılımıyla daha çok mesai harcayacağız, üzgünüm” dedi.

Bu Haberi Paylaşın