Nazım Sangare: Bütün takım hazır, derbiye odaklanıyoruz

Fenerbahçe formayı giyecek olmaktan dolayı yaşadığı mutluluğu, gururu ifade ederek sözlerine başlayan Nazım Sangare, “Öncelikle herkesi selamlıyorum. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum, gururluyum. Başkanımız Ali Koç’a, Emre ağabeye(Belözoğlu) çok çok teşekkür etmek istiyorum. Aynı şekilde hocama da çok teşekkür ediyorum. Çok şükür ki her şey çok iyi geçti. Dediğim gibi burada olmaktan dolayı çok gururluyum ve mutluyum.” dedi.

Erol Hocamız, hücuma çıkan bek oyuncularını sever

Teknik Direktörümüz Erol Bulut’un hücuma katkı veren bek oyuncularıyla ilgili görüşü hakkında da kısa bir değerlendirmede bulunan milli futbolcu, “Erol Hoca bu tarz bek oyuncularını çok sever. Yani benim gibi, ben çok hücuma çıkan bir bek oyuncusuyum. Onun için hocamızın oynattığı oyun tarzı bana çok uyuyor. Bence çok güzel ve iyi olacak.” şeklinde konuştu.

Aynı mevkii paylaştığı takım kaptanımız Gökhan Gönül ve onun saha içi/saha dışında üstlendiği misyonu “Gökhan ağabey(Gönül) çok tecrübeli bir oyuncu. Son senelerde üst düzey bir performans gösteriyor. Tam anlamıyla takıma ağabeylik yapıyor. Çok iyi bir oyuncu. Ben buraya kendimi göstermek için geldim. Gökhan ağabeyden çok fazla şey öğreneceğim. Ama artık milli takım oyuncusuyum ve orada da ilk hedefim ilk 11’de oynamak ve buradaki hedefim de aynı olacak. Her zaman ilk 11’de oynamak istiyorum. Sahada mücadele etmek istiyorum. Belki ilk maçlarda olmayacak ama antrenmanda her zaman %100’ümü vereceğim. İnşallah bir gün nasip olur.” şeklinde değerlendiren Nazım Sangare, transfer sürecinde Sinan Gümüş’le fikir alışverişinde bulunduğunu ise şu şekilde ifade etti: “Sinan ile konuştum tabii ki. Ona nasıl hissettiğini sordum. ‘Takımın havası nasıl?’ şeklinde sorular sordum, o da çok mutluydu. Bana, ‘Kesinlikle gelmen lazım, çok güzel bir ortamımız var.’ dedi. O nedenle karar vermek benim için çok kolay oldu.”

Buradaki tempo çok daha fazla

Eski takımı Antalyaspor’a oranla Fenerbahçe’mizdeki temponun çok daha fazla olduğuna dikkat çeken Nazım, “İlk çıktığım antrenmanlarda da gördüm, burada performanslar çok yüksek. Antrenmanlar burada ağır geçiyor. Fakat bu tempoya alıştım tabii ki. Antalyaspor’a göre ciddi anlamda fark(lar) var. Çok iyi oyuncular var. Tabii ki Antalyaspor’da da çok iyi oyuncular vardı ama Sosa’ya bakıyorum, Luiz Gustavo’ya bakıyorum, onlar çok çok tecrübeliler ve onlardan çok fazla şey öğrenebilirim.” ifadelerini kullandı.

Fenerbahce.org

Bu Haberi Paylaşın