Eryaman Oto Kiralama

Oto kiralama hizmetleri 7 gün 24 saat boyunca istenilen bölgeden tercih edilen ve uluslararası olarak faaliyet gösteren bir sektördür. Bu nedenle  ihtiyaç duyulan her türlü aracın kiralanması konusunda yardımcı olan Eryaman oto kiralama firması, yapmış olduğu çalışmalar doğrultusunda piyasaya uygun olacak şekilde bir fiyat politikasına sahiptir.

Bu nedenle herhangi bir ekstra ücret ödemeden ya da ek masraf talep edilmeden araç kiralama hizmetlerini kesintisiz ve güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Bunun yanı sıra kiralama süreci boyunca yaşanabilecek her türlü problem için Eryaman Rent A Car firmasının görevlendirilmiş olduğu yetkili ve bilgili kişiler destek vermek için hazır halde bulundurulmaktadır.

Bu durum herhangi bir probleme karşı hızlı çözüm olursa bilmeniz açısından oldukça önemlidir. Aynı zamanda araç satın almak yerine kiralamayı hizmetinden yararlanmak isteyen şirketler hem bütçelerine daha katkı sağladığı için hem de uzun vadede daha rahat ve konforlu hizmet alabilmek için kiralama hizmetinden faydalanır.

Uzun ve Kısa Dönem Kiralama Hizmeti

Uzun ya da kısa dönem fark etmeksizin kiralanan her türlü araçların bakımlarının yapılmasını ya da vergilerin ödenmesi gibi durumlar söz konusu olmadığı için şirket bütçesine katkıda bulunur. Aynı zamanda şirket adına Rent a car firmalarını yapmış olduğu bu ödemeler firmanın gereksiz yere oyalanmasını da önüne geçer.

Şirketlerin kendi sermayelerin den araç satın almak yerine kiralamayı yapması öz bütçelerine sarsılmaz bir şekilde ilerleyebilmesi adına önemlidir. Eryaman YHT  araç kiralama hizmeti hızlı bir şekilde istenilen yere ulaşım yapılabilmesi açısından tercih edilen bir yöntemdir.

Hangi zamanda randevulu bir şekilde çalışılması durumunda şoförlü olarak da talep edilen Eryaman oto kiralama hizmeti günlük, saatlik, aylık ya da yıllık olarak talep edilebilir. Genellikle büyük firmalar tarafından tercih edilen aylık ve yıllık kiralama hizmeti bireysel kullanıcılar açısından saatlik ya da günlük olarak değiştirilebilmektedir.

Lüks ve Konforlu Araçlar

İstenilen araca ulaşılabilmesi açısından ve lüks konforlu sorunsuz hizmet alabilmek için birçok kişi Eryaman Rent a car firmalarını tercih eder. Bu firmaları faturalı bir şekilde işlemlerini gerçekleştirmesi ve sürekli olarak araçlarının kusursuz bir şekilde bakımlarının yapılması hem şirket açısından hem de kullanıcı açısından büyük önem taşımaktadır.

Eryaman oto kiralama hizmetinden yararlanmak isteyen kişilerin istenen evrakları yerine getirilmesi kiralama sürecine daha hızlandıracaktır. Bireysel kiralamalarda ehliyet yeterli olurken kurumsal kiralamalarda vergi levhası ve şirket faaliyet belgesi gibi evraklar talep edilebilmektedir. Uzun süreli kiralama hizmetinden yararlanmak isteyen kişiler fiyat bakımından daha avantajlı hale gelebilir.

Bireysel Kiralama ve Kurumsal Kiralama

Bireysel kiralamalarda daha kısa süreli olduğu için biraz daha pahalı bir kiralama yöntemi uygulanmaktadır. Eryaman YHT araç kiralama hizmeti mevcut filosunda bulunan araçlar dışında karda isteklerinde karşılanması konusunda destek verir. Araç satın almaya oranla kiralama hizmetleri daha profesyonel ve kusursuz olarak gerçekleştirildiği için birçok bireysel kişi tarafından tercih edilen bir uygulamadır.

Aynı zamanda araç kiralama hizmeti kilometre sınırı olmaksızın uzun vadede gerçekleştirilebilirken kısa vadede kilometre sınırı koyularak bireysel müşterileri kullanımına sunulmaktadır.  Kilometre sınırının koyulması hem aracın etkilemesinin önlenmesi hem de şehirlerarası yolculuk yapılmasının önüne geçilmesi adına önemlidir.

Farklı Lokasyonlara Teslimat Yapılması

Farklı lokasyonları araç bırakma durumu söz konusu ise bu durumda öncesinden bilgilendirme yapmak yeterli olacaktır. Belirtilen Kilometrenin dışına çıkılması yine ek bir ücrete tabi olacağı için dikkatli bir şekilde takip edilmesi gereken bir durumdur. Şehirlerarası yolculuk yapmak isteyen kişiler için uzun vadede kiralama işleminin yapılması ve günlük kilometre sınırının üstüne çıkıp olacağının bilgisini firmaya verilmesi durumu tamamı ile bireysel kullanıcıların sorumluluğu altındadır.  Araç kiralamalar farklı lokasyonlarda gerçekleştirilebilir. Eryaman oto kiralama adı altında gerçekleştirilen kiralamalarda ticari ya da binek araçların  farklı lokasyonlara teslimatı mümkündür.

Araç Kiralamada Son İşlemler

İhtiyacınız doğrultusunda kiralamak istediğiniz her türlü binek ya da ticari araca ulaşabilmek için besarent.com internet adresi üzerinden randevu oluşturabilir ya da müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz.  Tüm araçlar hem kurumsal hem de bireysel olarak hizmet vermekte olup şoförlü ya da şoförsüz olarak da kişilerin ihtiyaçlarını karşılayabilecek şekilde tasarlanmış olan donanıma sahiptir.

Bu Haberi Paylaşın

2 thoughts on “Eryaman Oto Kiralama

  1. uzun zamandır araç kiralıyoruz. sıkıntı yaşamadık.

  2. Galatasaray sevenler olarak tebrik ediyor ve transferlerde daha seçici ve güzel başarılar diliyoruz. Hep Galatasaray, her zaman Galatasaray.

Comments are closed.