Erkek Plaj Giyimde 2022’nin Şifreleri: Neler Öne Çıkacak?

İlkbahara adım attığımız bugünlerde, yaza yaklaşmanın heyecanı herkesi sardı. Yaz mevsimi dendiğinde ise tabii ki plaj modasının popüler giyim ürünleri olan mayo ve şortlarda hangi modelin seçileceği şimdiden düşünülüyor. 2022’nin plaj modasında öne çıkan parçalarda, erkek giyim trendinin şifrelerine bakalım. Bu sene bermuda şortlar rahat formu ve kaliteli kesimleri ile öne çıkarken, iddialı yapısı ile kısa mayolar da popüler olmaya devam edecek. Model, renk ve en küçük detaylarına varana kadar, plaj giyimde bu yılın trendleri neler, ele aldık.

Bermuda Şortlar Şık Konsepti İle Bu Yılın Trendi

Erkeklerde şort ve mayolar tatille özdeşleşmiş, erkekler için rahat ve iddialı formuyla öne çıkan modeller. Bundan farklı olarak bermuda şort seçenekleri ise hem plaj giyimin rahatlığını hem de plaj dışında da tarzınıza eşlik eden formunu ortaya koyan modeller. Bermuda şort modelleri, tasarım açısından ya da baskı formu açısından, içerdiği yapılarla farklı kreasyonlar sunabiliyor. Kargo cepli bermuda şortlar fonksiyonel olarak öne çıkarken, İtalyan cepli bermudalar ise şık konseptiyle adından söz ettiriyor. Erkek plaj giyim modasının öncüsü Vilebrequin imzalı bermuda şort modellerine baktığımızda, çok yönlü bir şıklığı görebiliyorsunuz. Genel olarak keten ve esnek kumaştan üretilen bermuda şort modelleri esnek yapısıyla her adımda yazın rahatlığını size hissettirecek. Cırtcırtlı arka cep, elastik kemer ve şık detaylar içeren büzgü ipi ile bermuda şort modelleri bu yaz da erkekler için olmazsa olmaz.

Kısa Mayolar İddialı Erkeklerin Tercihi

Erkek giyimde, plajlarda, havuz başında attığınız her adımda karakteri ortaya koyan ve iddiayı gösteren parçalar ön planda. Erkek kısa mayolar, bacak hatlarını ortaya çıkaran formu ile tercih ediliyor. Modern giyim anlayışının çok ötesinde detaylar barındıran mayolar, erkek plaj giyimde zamansız bir tarz sunuyor. Fransa’nın St. Tropez bölgesinde 60’ların moda akımından ilham alan Vilebrequin imzalı mayolar en iyi deneyimi sunuyor. Sürdürülebilir bir doğa adına özel malzemelerden üretilmiş kısa mayoların iç astarı dayanıklı bir forma sahip olmasının yanı sıra aynı zamanda esnek. İdeal bacak uzunluğuna sahip modellerde cep seçenekleri de söz konusu. Özgün desenler ve canlı renkler içeren erkek kısa mayo modelleri, yazın enerjisini hissettiren parçalardan oluşuyor.

 

Bu yaz plajlarda tarzınızı ortaya koymak istiyorsanız, erkek kısa mayo modellerinde zamanın ötesinde bir tarz sunan, bermuda şort modellerinde ise aradığınız şık konsepti sunan Vilebrequin dünyasına göz atabilirsiniz. Vilebrequin online satış sitesinde, modellere, koleksiyona ve bedene göre arama yapabilirsiniz.

 

Bu Haberi Paylaşın