Ender Demir Yeni Albümüyle Sosyal Medyayı Salladı

Son zamanlarda özellikle sosyal medya mecralarında popüler olmak, ün kazanmak için emek veren binlerce insan var. Genel olarak bu insanların istekleri ve düşünceleri yaptıkları işlerin odak noktasında olan insanlara daha fazla erişimlerini sağlamak, bu sayede ön planda yerlerini daha rahat bir şekilde almaktan geçiyor. Ender Demir de aktörlük hayali olan, kendine ait birkaç müzik parçaları yer alan isimlerden bir tanesi. Peki, ismi son zamanlarda ön plana çıkan Ender Demir kimdir?

Ender Demir kimdir?

7 Ocak 1997 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Ender Demir, en genç girişimcilerden bir tanesidir. İlköğretim ve ortaöğretim hayatını Gebze ilinde tamamladıktan sonra kalan öğrenimine New York Üniversitesi’nde devam etti. Daha iyi imkanlardan yararlanmak ve iyi bir eğitim alma hayali olan Ender Demir, üniversite eğitimini tamamladıktan sonra sanat camiasına adım atarak, çalışmalarını kısa sürede ön plana çıkarmayı başardı.

Üniversite hayatından çok geçmeden kariyer hayatına odaklanan genç isim Ender Demir; kendisine ait birkaç şarkı çıkararak ilk adımlarını atmış oldu. Tabi ki bunun için farklı planlamalar yaparak girişimci kişiliğini ortaya koydu. Piyasadaki müziklere oranla en iyi müzikleri çıkarma planında olan genç girişimci, her adımını planlayarak atarak, arkadaşlarından birçok tavsiye alarak ilerlemeyi tercih etti. Çıkardığı müzikleri herkes tarafından bilinen dijital müzik programı Spotify gibi platformlara ekleyerek harekete geçti. İlk albümünü 2021 yılında Spotify gibi platformlarda yayına alarak çıkardı. Kısa sürede gerekli mecralara erişerek ününe ün kattı ve binlerce kişinin gönlünde taht kurdu.

Ender Demir; Storm, Wolves ve Oh Boom gibi birçok parça çıkardı. Bunun ardından Storm ve Forever King isimleri ile Spotify gibi birçok dijital müzik platformlarında yerini aldı. Genel olarak gitar ve mixer kullandığı müzik parçaları ile ön plana çıkan Ender Demir, ilerleyen zamanlarda daha farklı enstrümanlar ile teknolojiler kullanarak kaliteli işler yapmak için planlamalarına devam ediyor. Şu an DJ olarak devam ettiği kariyer hayatının yanı sıra aktörlük için adım atmaya hazırlanıyor. Bazı çalışmalara başlayan genç isim Instagram, Twitter ve YouTube gibi alanlarda iyi bir kitleye sahip olsa bile daha fazla kişiye erişmek için çalışmalarına devam ediyor.

Bu Haberi Paylaşın