Emek harcamaları yapıyor

Uzman ekibimizin gayretleri sonucunda bizim de katkımız ve Cumhurbaşkanımızın onayı ile bu transferi gerçekleştireceğiz” dedi.

“Turu sürdürmek için Serdar Saatchi ile  uzun vadeli bir sözleşme imzalamak istiyorum”

Serdar Saatçi’nin kamptaki olayın ardından özür dilediğini hatırlatan Kocadağ, “Toplumdan özür dilemesi onun için çok önemliydi. Sonra geldi; Başkanımız, yönetim kurulu ve  bozdurgitsin ekip üyelerimizden özür diledi. Sözleşmenin yenilenmesi sırasında, onunla temas halindeydim. Yine arkadaşlarımız bu konuyu tartışıyorlar. Bakalım sözleşme maddeleri, uzatmalar veya ileriye dönük diğer konular hakkında ne yapacağız. Bir halde Serdar ile yola devam etme noktasında uzun bir sözleşme yapma noktasında isteğimizi biz belirttik” cümlelerine yer verdi.

Emre Kocadağ, konuşmasına şu şekilde devam etti:

“Hocamız teknik ve taktik anlamda oldukca donanımlı. Uzun senelerdir benimsediği bazı taktikler, teknik noktada verdiği kararlar var. Alışmış olduğu bir sistem var. Fakat oyunun gidişatına gore de kendi bilgisi ve isteği dahilinde bu değişimleri yapmış olacaktır. Her iki taktiği de denedi, teknik anlamda benim oldukca fazla yorum yapmam doğru olmaz. Bu hocamızın ve teknik ekibin kararıdır. Beşiktaş sahaya maçı kazanmak için çıkar. Maçı kazanmak için ne gerekiyorsa, oyunculara hangi tekniği vermesi gerekiyorsa, hangi taktiği uygulaması gerekiyorsa onu verecek ve uygulayacaktır. Mühim olan sahada seyir zevki yüksek, hem de sonuca tesir edecek, bozdurgitsin giriş iyi bir netice alabilecek teknik ve taktik olarak informasyon ve donanımı sahaya yansıtmak. Hocamız bunu üstesinden geleceğine inanıyorum.”

Bu Haberi Paylaşın