Elgato Halka Işık LED Paneli

İçerik yaratıcıları için lider donanım ve yazılım sağlayıcısı olan Elgato, bugün, zorlu içerik oluşturucuları için parlamadan yüksek kaliteli aydınlatma sağlayan yeni bir üstün kenardan aydınlatmalı LED panel olan Elgato Ring Light’ın lansmanını duyurdu.

17 inç çapında ve iki difüzyon katmanı ile Ring Light, yüz hatlarını eşit şekilde saran, gölgeleri ortadan kaldıran ve cildi düzleştiren iki difüzyon katmanıyla tekdüze dairesel bir ışıltı yayar.

İPhone, Android, Mac veya Windows PC için eşlik eden bir uygulama aracılığıyla kolay kontrol için Wi-Fi özellikli Ring Light, Elgato’nun Stream Deck, Wave Mikrofonları ve Green Screen gibi profesyonel ev stüdyosu ürünlerine en son eklemedir.

İster deneyimli bir yaratıcı olun, ister yeni başlıyor olun, Elgato Ring Light sizi ve içeriğinizi aydınlatır.

Beğenilen Key Light ve Key Light Air’e katılan Ring Light, yaratıcıların profesyonel görünümlü içerikleri kolayca üretmelerine yardımcı olan aynı yüksek kaliteli, titreşimsiz OSRAM LED teknolojisine sahiptir.

2.500 lümenlik ultra parlak bir çıktı yüzde bir’lik artışlarla kısılabilir, böylece aydınlatmanızı her ortama uyacak şekilde uyarlayabilirsiniz; 2.900 – 7.000 K renk sıcaklığı aralığı ise takmak zorunda kalmadan istediğiniz görünümü elde etmenizi sağlar dış renk filtreleri.

En önemlisi, Elgato’nun ikonik kenar aydınlatmalı mimarisi ve çok katmanlı difüzyon teknolojisi, ter dökmeden veya gözlerinizi yormadan çalışmanıza olanak tanır.

Bu Haberi Paylaşın