Çekici Hizmeti ve Oto Kurtarıcı

Oto Kurtarıcı ve Çekici firmamız, zaman kavramına önem veren ve yolda kaldığınızda bizimle iletişime geçtiğiniz anda hemen tam donanımlı olarak yola koyulan bir yapıya sahiptir. Tabii ki hayati risk taşıyan bazı durumlarda daha da dikkatli ve hızlı davranıyoruz. Kaza sonucu yola savrulan araçları oradan çekerek ikinci bir kazaya sebep olmasının da önüne geçiyoruz.

Her hangi bir nedenle yolda kaldınız ve bir çekiciye ihtiyacınız varsa şuan doğru adreste olduğunuzdan emin olabilirsiniz. Firmamız tüm çalışanları ile birlikte iş ahlakına da önem verir. Profesyonellik anlamında da birçok firmadan önde çalışılmalar yürütüyoruz. Araçlarımızla her tür ve model aracınızı taşımaya talibiz.

Deneyimli Oto Kurtarıcı ve Çekici Hizmeti 

Oto Kurtarıcı ve Çekici hizmetimizi deneyimli kadromuzla sizlerin hizmetine sunuyoruz. Mevsim şartları ne olursa olsun yağmur, kar ve çamur demeden ve yılmadan hizmetlerimize devam ediyoruz. Deneyimli uzman kadromuz her araç taşımada işini profesyonel bir şekilde yapar ve bunu da severek kendi işi gibi görerek yapar.

Araçlar sıfır ya da ikinci el olsun fark etmeksizin hepsine aynı özenle yaklaşırız. Teknik bilgi ve beceri olarak ta yeterli düzeyde olan personellerimiz sizlerin yolda kalmasına karşı yaşayacağı sorunların kısa sürede önüne geçecektir. Aracı yükleme, taşıma ve indirme ile ilgili bildiği tüm teknikleri uygulayarak hareket eder.

Müşteri Memnuniyeti Oto Kurtarıcı Hizmeti

Bizler Oto Kurtarıcı ve Çekici hizmetimizi sizlerin memnuniyeti açısından değerlendiriyor ve hep bu yönde çalışmalar yapıyoruz. Bunun için sizlere tek düşen şey, yolda kaldığınız anda bizleri aramaktır. Bundan sonraki aşamada tamamen görevimizi yerine getirmek için atamamız gereken tüm adımları atıyoruz.

Ücretlendirme

Oto Kurtarıcı ve Çekici hizmetinde ücretlendirmeler, her firmanın kendi bünyesinde oluşturduğu tarifelerdir. Ayrıca araç sigorta firmalarının da bunu karşıladığı bir gerçek. Sigortası bulunan her araç için yol yardım hizmeti mevcuttur ancak tabii ki bunun da belli sınırı bulunmaktadır. Belli bir sayıda yol yardım hizmeti alan araçlar, daha sonrasında ücrete tabi tutulmaya başlayacaktır. Bizler de hiç bir müşterimizi bu konuda üzmeyiz ve bunun için de gerekli çalışmalarımız mevcuttur.

Bu Haberi Paylaşın