Burun Estetiği Yöntemleri

Burun estetikleri geçmişten günümüze dek burundaki çeşitli şekil bozukluklarının düzeltilmesi amacıyla uygulanır. Bu nedenle burun estetiği ile daha küçük ve estetikli buruna sahip olursunuz. İşlem pek çok avantajlar sunar. Kısa süre içerisinde hayal ettiğiniz ideal burun yapısına sahip olmanızı sağlar. Ancak rinoplasti ameliyatında dikkat etmeniz gereken ayrıntılar söz konusudur.

Burun estetikleri ameliyatları fiyatları klinik merkezleri arasında farklılık gösterir. Bu nedenle de işlemden önce güncel ameliyat fiyatlarını araştırmalısınız. Kaliteli estetik merkezlerinde burun estetikleri çok daha uygun fiyattan yapılır.

Burun Estetiği Ameliyatı Nedir?

Burun estetikleri ameliyatı adından da anlaşılacağı üzere burundaki çeşitli şekil ve işlev bozuklukları tamir edilmesi amacıyla uygulanır. Bu nedenle burun estetiği son derece güvenilir bir cerrahi operasyondur.

Burun Estetiği Ameliyatı Nasıl Yapılır?

Burun estetikleri ameliyatlarında ilk olarak hasta talebi dinlenir. Hastanın nasıl bir burun şekline sahip olması gerektiği sorulur. Hemen akabinde burun fiziksel olarak muayene edilir. Böylece burundaki kemik ve kıkırdak dokusu ele alınır. Akabinde burun kanatları altından kesiler açılır ve açılan kesilerle birlikte burun içerisine giriş yapılır. Bu aşamadan itibaren burun içerisindeki kemik ya da kıkırdak doku törpülenir. Böylece estetik işlem tamamlanır.

Burun Estetiği Ameliyatı Öncesi

Burun estetikleri ameliyatlarından öncesinde ise hastanın kullandığı tıbbi ilaçlara ara verilmelidir. Bu kapsamda burun estetiği fiyatları inceleyen hastaların ameliyata daha sağlıklı bir şekilde giriş yapması sağlanır. Burun estetikleri ameliyatlarından öncesinde kaliteli uyku alınması da önemlidir. Sigara ve kafeinden uzak durulması ayrıca tavsiye edilir.

Burun Estetiği Ameliyatı Kimlere Uygulanır?

Burun estetikleri ameliyatları daha çok burun ucu düşük olanlara,anormal bir şekilde küçük ve büyük burun yapışınsa sahip olanlara,burun içerisinde etler yer alanlara uygulanır. Bu nedenle burun estetikleri geniş sebepler üzerinden uygulanır. Ameliyat, burundaki sorunun büyüklüğüne göre farklı süreçler üzerinden tamamlanır.

Burun Estetiği Ameliyatı Sonrası

Burun estetikleri ameliyatlarından sonrası da önemlidir. İşlemden hemen sonrasında iş ve sosyal hayata dönüş yapılması söz konusu değildir. Çünkü burun estetikleri birçok estetik işlemlerden daha farklıdır. Bu ameliyat türü doğrudan yüksek hassasiyet barındırır. Bu nedenle burun estetikleri ameliyatları sonrasında hastalar mutlaka doktor uyarıları doğrultusunda hareket etmelidir. Bu kapsamda işlemden sonraki ilk 30 gün boyunca burun sağlığı korunmalıdır.

Bu süreç boyunca riskli alanlardan uzak durulmalıdır. Yüz ve göğüstü yatış pozisyonundan uzak durulmalıdır. Burun tamponu ile temas kurulmamalıdır. Ürün sadece ameliyatı yapan doktor tarafından alınmalıdır. Verilen ek ilaçlar düzenli olarak kullanılmalıdır.

Burun Estetiği Fiyatları

Burun estetiklerinde en önemli hususlar arasında işlem fiyatlarıdır. Çünkü ekonomik anlamda dezavantajlı olmadan burun estetiği fiyatları incelemeniz gerekir. Burun estetikleri fiyatları her yıl düzenli olarak estetik merkezleri tarafından güncelleniyor. Bu kapsamda profesyonel estetik ve plastik merkezleri üzerinden burun estetiklerinde de ekonomik anlamda avantajlı olursunuz. Burun estetikleri ücretlerinde herhangi ek ücret uygulanmaz. Dolaysıyla ameliyatınızı net fiyatlar üzerinden yaptırırsınız.

Birçok kaliteli estetik ve plastik merkezleri tarafından ayrıca burun estetiklerinde geniş ödeme seçenekleri de sunulur. Bu kapsamda işlemden sonrasında da ödemenizi nakit haricinde herhangi bir banka kredi kartınız üzerinden de yapabilirsiniz. Burun estetikleri ödeme kanalları hakkında ayrıca ilgili estetik ve plastik uzmanından da detaylı olarak bilgi alabilirsiniz. Burun estetikleri beklentilerinizin çok daha ötesinde işlev sunar. İşlem sayesinde büyük ya da anormal bir şekildeki küçük burun yapısından kurtulursunuz.

Böylece kendinizle daima barışık kalabilirsiniz. Çünkü burun estetik sorunları doğrudan bireylerin daha düşük özgüvene sahip olmasına neden olur. Bu durum iş ve sosyal hayatınızın da negatif yönde olmasına zemin hazırlar. Burun estetikleriyle hayatınızın daha pozitif yönde ilerlemesi söz konusudur. Böylece iş ve sosyal hayatınızda çok daha başarılı olursunuz. Burun estetikleri randevusu almak için estetik ve plastik cerrahi sitesini ziyaret edebilirsiniz.

https://www.huseyinkandulu.com/burun-estetigi/ bilgi için hemen tıklayın.

Bu Haberi Paylaşın