Bu Filmde Her İnsan Hızı ve Tutkuyu Sever

Kimisi jamping, kimisi atlayış, kimisi yüzme, kimisi koşma, her insan bir spor dalını sever ama, bu filmde hızı ve tutkuyu göreceksiniz. Filmde bahsedilen konu genellikle aksiyon temalıdır, bir gencin sevdiği her gün oynadığı go kartta profosyonel olmasından ötürü katıldığı ailesinin ve çevresinin tavsiyeleri üzerine go kart turnuvasına katılmasından söz ediliyor. 1 Saat 43 dakika süren bu film, Aile ve Aksiyon temasına sahiptir. Yönetmenliği Owen Trevor üstlenmiştir. Başrolde William Lodder, Frances O’Connor, Anastasia Bampos görmekteyiz.


Filmi Konusu ve Oyuncular


2021 filmleri ve bu yılda vizyona girmesi beklenen filmde Jack yani go kart profosyonel oyuncusu 15 yaşında ki genç, Ailesi ile birlikte Avusturalya da yaşamaktadır. Annesinin Bekar olmasından ötürü evin yükleri Jackin omuzlarındadır. Parasını, gelirini çoğaltmak istiyen jack ise en iyi yaptığı şeyin yarışmasına katılarak, go-kart yarışmalarında rekabet atmaya başlar.
Haklarını elinde bulundurmaya başladığı Leave the World Behind film ile beraber usta oyuncularla birlikte çekimlere başlandığı Netflix tarafından duyuruldu. Bu yerli filmin başrollerinde Denzel Washington ile Julia Roberts dikkat çeken isimler olarak kendini gösteriyor. Aynı zamanda da Rumaan Alam’ın yayınlanacak olan romanından uyarlanan bu filmin yönetmeni de son derecede tanınmış biri olarak kendini gösteriyor. Mr. Robot ve Homecoming dizilerini yaratan ve yönetmenliğini üstlenen Sam Esmail de bu filmde yer alan diğer dikkat çekici isim olarak görülüyor. Aynı zamanda Sam Esmail, filmin senaryosunun yazımını da bu film izle de gerçekleştirecek
Rakiplerini bir bir yenen Jackin en büyük sorunu dikkatsizlik olucaktır. Go-Kart onun için artık özel bir yetenekken dikkat ettiği şey dikkatsizlik olması kesindir. Bakalım Jack bu yarışta herkesi yenebilecek midir? Filmin oyuncuları ise; William Lodder, Frances O’Connor, Anastasia Bampos, Richard Roxburgh, Darius Amarfio Jefferson, Cooper van Grootel, Dan Wyllie, Damian de Montemasdır.

Bu Haberi Paylaşın