Bohemia Kristal Kahve Yanı Renkli Su Bardağı

Kristal bardaklar son dönemlerde insanlar tarafından rağbet gören ürünlerdendir. Birçok alanda değerlendirilen kristal bardaklar kahve yanı su bardağı olarak ta kullanılmaktadır. Bohemia kristal bardak alacak bireylere renk seçenekleri de sunulmaktadır. Bohemia kristal bardak seçenekleri oldukça zengindir. Bohemia kristal renkli kadeh ve chiara alessi bardak vb. seçenekler bulunmaktadır. Kristal ürünler bireyler tarafından tercih edilmelerinde ki en büyük özelliklerinden bir tanesi de ürünlerin ince bir yapıya ve göze hoş gelen bir yapıya sahip olmalarından kaynaklanmaktadır.

Bohemia Kristal Bardak Siparişi Nasıl Verilir?

Gelişen teknoloji ile birlikte e-ticaret hizmeti de bireylerin hayatına girerek büyük kolaylıklar sunmaktadır. Bireyler internet üzerinden beğendikleri ürünleri sipariş verebilmektedirler. Güvenilir ve kaliteli kristal ürünlerin üretim ve satışını yapan firmaları tercih eden bireyler, www.durucrystalgoogs.com sitesi üzerinden diledikleri ürünleri sipariş verebilmektedirler. Site üzerinden bulunan ürünlere gelen siparişler hemen değerlendirilerek ürün kargolanmaktadır. Bohemia kristal bardak siparişi nasıl verilir diye düşünen bireyler, resmi site üzerinden ürün ve ürün fiyatlarının yazılı olduğu alana giriş yaparak diledikleri ürünleri satın alabilmektedirler.

Bohemia kristal bardak siparişi vermek isteyen bireyler firmanın resmi sitesine giriş yapmaları gerekmektedir. Siteye giriş yapıtlıktan sonra site üzerinden gerekli bilgilere ulaşabilmektedirler. Yine site üzerinden yetkililerden destek alınabilmektedir. Sitede kayıtlı bulunan cep telefonu numaraları aranarak veya Sms atılarak iletişime geçilebilmektedir.

Siparişte bulunmak isteyen bireyler kredi kartı bilgileri ile ürünleri satın alabilmektedir. Satın alınan ürünler müşteriye ulaştırılmak üzere en kısa sürede firmanın anlaşmalı olduğu kargo firmalarına teslim edilmektedir.

Bohemia Kristal Bardak Temizliği ve Parlatma İşlemi Nasıl Yapılır?

Kristal bardaklar, cam bardaklara oranla daha hassas ürünlerdir. Kristal bardakların çizilme ve kırılma ihtimalleri yapıları gereği çok yüksektir. Bulaşık makinelerinde yıkanmaları uzmanlarca tavsiye edilmemektedir. Makinede temizlik için kullanılan şebeke suyunun tazyikli olmasından dolayı ürünlerin kırılma ve çizilme ihtimalleri oldukça fazladır. Ürünler üzerinde oluşan su lekelerin yumuşak bir bez yardımı ile temizlenmelidir. Bez üzerine birkaç damla sirke damlatıldıktan sonra ürün temizliğine başlanılmalıdır.

Kristal ürünlerinin elle yıkanması tavsiye edilmektedir. Ürünler elle yıkanacağı durumlarda da dikkat edilmesi gereken hususlar bulunmaktadır. Ürünler yıkandıkları esnada bulaşık teli veya sert bulaşık süngerler kullanılmamalıdır. Ürünler, sirke ve çamaşır suyu koyulmuş ılık su içerisinde uzun bir süre bekletildikten sonra yıkanmalıdır. Ürünler üzerinde kalan yiyecek artıkları ılık su içerisinde uzun süre bekletildikten sonra kendiliğinden düşmektedir. Ürünler üzerinde bulunan kalıntılar uzun süre bekletilmemelidir. Uzun süre kirli bekletilen ürünlerin temizliği oldukça zordur. Sirkeli su yardımı ile ürünlerin temizliği tavsiye edilmektedir.

Bohemia kristal su bardak ürünleri temizlenme sırasında bulaşık deterjanı yerine doğal temizlik yapma özelliğine sahip sirke tercih edilmelidir. Ilık su içerisinde damlatılan sirke yardımı ile ürünlerin temizliği yapılmalıdır.

 

Bu Haberi Paylaşın