Benzersiz Bir Deneyim İçin Şirketinizde Kurumsal Araç Kiralama Hizmetinden Yararlanabilirsiniz!

Ülkemizde geçmişten günümüze gelen ulaşım probleminin devamlılığı, iş dünyasında da aynı düzeyde seyretmektedir. Özellikle büyük şehirlerde faaliyet gösteren işletmeler için sağlanan kurumsal araç kiralama hizmeti ile araç kullanımı oldukça kolay hale gelmektedir. İş dünyasının dinamikleri arasında yer alan başarı kriteri, ulaşım problemi ile doğrudan orantılı olabilmektedir. Çalıştığınız sektörün iş dinamiklerine ayak uydurabilmek ve başarıya giden yolda güvenle ilerleyebilmek için hızınıza hız katın! İş sektöründe başarı kriterini belirleyen unsurlardan biri olan bütçe yönetimi ile sektörde kâra geçebilirsiniz. Kurumsal araç kiralama hizmetini tercih eden firmalar; şirket içi başarısını ve kârlılığını belirlemektedir. Kurumsal faaliyetler için kiralanan araçlar ile uzun dönemde kâra geçebilir, bu deneyimin keyfini çıkarabilirsiniz. Kurumsal araç kiralama firmaları arasında öne çıkan Enterprise, kurumsal araç kiralama hizmetinde ayrıcalıklı fırsatlar sunmaktadır. Dünya çapında 90 ülke ve 9000’den fazla ofise sahip olan Enterprise ile tüm kurumsal araç ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Dünya markası haline gelen Enterprise’ı tercih ederek, şirketinize özel ayrıcalıklardan yararlanabilirsiniz. Yüksek hizmet ağı ile dünyada ve Türkiye’de her lokasyonda araç kiralama hizmeti vermektedir.

Araç Kiralama Hizmeti Kapsamında Kurumsal Araç Kiralama Fırsatı

Kurumsal rent a car hizmeti ile şirketinize araç satın alma külfetinden kurtulabilir, daha ekonomik bir şekilde şirketinizin başarısını artırabilirsiniz. Şirketinizin başarısına odaklanırken hızınıza hız katmak için filo araç kiralama seçeneğinden yararlanabilirsiniz.

Küçük, orta veya büyük ölçekli işletmelerin hepsinde geçerli olan kalemler, bütçe yönetiminde oldukça önem arz etmektedir. Şirket bilançosuna dahil edilen araç ihtiyacını karşılarken akılcı çözümler üretmek uzun vadede büyük kâr getirecektir. Şirketlerin kazandıran filosu; araç kiralama hizmeti olarak karşımıza çıkmaktadır.

Kurumsal iş gücünüze güç katan kriterlerden biri de kiraladığınız araçlardır. Şirket ulaşımı için araç satın almak, filo kiralamaya kıyasla daha masraflı olacaktır. İşinizi kolaylaştıran bir fırsat olan kurumsal araç kiralama ile doğru aracı seçin ve aylık sabit ücretle sınırsız hizmet alın! Enterprise’ın tüm dünyada sunduğu olanaklardan yararlanmak için kurumsal araç kiralama hizmetini tercih edebilir, Türkiye’nin her yerinden araçlarınızı teslim alabilirsiniz. Online veya ofiste yüz yüze rezervasyon imkanı sağlayan Enterprise, kurumsal araç kiralama hizmetlerinde şirketlere ayrıcalıklı fırsatlar sunmaktadır.

Kurumsal Araç Kiralamanın Şirketler Açısından Avantajları Nelerdir?

Büyük, orta veya küçük işletmelere kazandıran bir hizmet olan araç filo kiralama ile şirketlere büyük avantajlar sunulmaktadır. Zaman, mekan ve nakdi olarak avantaj sağlayan kurumsal araç kiralama, tasarruflu bir tercihtir. Şirket aracı kiralama fiyatları söz konusu olduğunda; kurumsal araç kiralama hizmeti oldukça kârlıdır. Şirket aracı satın almak yerine uzun vadeli araç filo kiralama hizmeti almak, en pratik ve konforlu tercihtir. Araç sahibi olmak şirketlerin prestijini arttıran bir unsurdur ancak araç kiralama avantajları ile şirketler araç satın alma kıyasla daha fazla kâr elde ederler. Kurumsal araç kiralamak şirketlere konforlu ulaşım, yakıt tüketimi, üst segment araçları kullanmak açısından büyük avantajlar sunar. Kurumsal araç kiralama tercihinde bulunan şirketler öncelikle araç satın alma külfetinden kurtulur. Ayrıca araç sigortası, kaskosu, araç muayene ve bakımları, vergileri gibi konularla uğraşmak zorunda kalmazlar ve bu yüksek masraflardan kurtulurlar. Kurumsal araç kiralama ile şirketine araç temin eden işletmeciler, araç satın almak yerine filo kiralama (Uzun dönem araç kiralama) ile uygun fiyatlarda aylık sabit ücret öderler. Bu sayede araç satın alma ve kasko masraflarından kurtulmuş olmaktadırlar.

İşletmenin büyük ölçekli olması sayesinde üst segment araç temin edilmesi sayesinde araç ve yol yardımı gibi konularda da kurumsal araç kiralama firmasından hızlı destek almak, kârlı olunan durumlardan bir diğeridir. Ayrıca küçük veya büyük işletmelerin uzun vadede çeşitli tipte araç ihtiyaçları olmaktadır. Sık sık araç satın almak şirketlere yüksek mali yük doğurmaktadır. Aynı anda birçok aracı finanse etmek zorunda kalmak yerine, şirketler, kurumsal araç kiralama seçeneği ile şirket bütçesine olumlu katkılar sağlar. Şirketler prestij kaybı yaşamamak ve ihtiyaçlarını karşılamak için kurumsal araç kiralama seçeneğinde herhangi bir peşinat ödemeden aylık sabit ücretle istediği segmentte olan araçlara ulaşabilir. Ancak araç satın almak için belirli bir peşinat ödenmesi gerekmekte ve dolayısıyla banka krediler devreye girmektedir. Araç satın almaya ayrılacak peşinat paralar ile şirketler farklı bir durumda bunları değerlendirme imkanına ulaşır.

  • Şirketler filo araç kiraladığında bunlar şirket varlığından sayılmaz ve istenilen süre kadar araç kiralanabilir.
  • Aylık sabit ücret ödenir, araç satın alırken ödenmesi gereken toplu para çıkışı gerçekleşmez, böylece şirketin bütçesinde sarsılma olmaz.
  • Kurumsal araç kiralama için yapılacak ödemelerde banka kredilerinizde limitiniz etkilenmez. Araçlara ait olan ileri tarihli kira bedelleri, mali borçlar arasında yer almaz ve böylelikle şirketinizin bilançosu güçlü görünür.

Tüm Lokasyonlarda Şirketiniz İçin Kurumsal Araç Kiralama Hizmeti Alabilirsiniz!

Enterprise, her şirkete özgü geniş araç portföyü ile hizmet vermektedir. İstenilen tüm özelliklere sahip olan araç portföyü ile her ihtiyaca cevap veren Enterprise, dünya markası olarak kurumsal alandaki rekabetçi fiyatlara rağmen yüksek hizmet standartlarına sahiptir. Şirketiniz için gerekli olan tüm araç çeşitlerinde ulaşım ihtiyacınızı karşılamaya yönelik olarak en uygun çözümleri sunan Enterprise’ı tercih ederek sorunsuz bir şekilde araçlarınıza ulaşabilirsiniz. İstediğiniz lokasyondan ulaşabileceğiniz şirket araçlarınıza; dilediğinizde belirlediğiniz noktadan teslim alabilirsiniz. Müşteri odaklı hizmet anlayışı ile uzun yıllardır sektörün öncüsü olan Enterprise ile tüm ayrıcalıklardan en sorunsuz şekilde yararlanabilir, firmanızın gücünü arttırabilirsiniz. Sadece kurumsal araç kiralama hizmetleri için hazırlanan özel fırsatlardan ve kampanyalardan yararlanabilirsiniz.

Kurumsal araç kiralama fiyatları ve hizmetleri hakkında bilgi almak için Enterprise ofisleri ile görüşebilir, firmanıza özel tanımlı kurumsal araç kiralama hizmetlerinin ayrıcalıklarından yararlanabilirsiniz. Şirketiniz için araç satın almadan ve ekstra zaman harcamadan, kurumsal araç kiralama hizmetini tercih edebilir, 1.9 milyonu aşkın araç sayısı ve 93 bin çalışanı ile dünyada globalleşen bir araç kiralama şirketi olan Enterprise ile benzersiz bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Bu Haberi Paylaşın