Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ülke genelindeki hastanelerde kullanılacak Kapı Güvenlik Sistemleri’nin şiddete bir engel koyduğuna işaret etti.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, doktorlara ve hastane personeline yönelik artan saldırılara karşılık önlem olarak alınan Kapı Güvenlik Sistemleri hakkında videolu paylaşımda bulundu.
Bakan Koca, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Güvenlik görevlilerimizin başında bulunduğu Kapı Güvenlik Sistemleri, sağlık çalışanları adına halkımızca memnuniyetle karşılanıyor. Ülke geneline yayılacak sistemle şiddete bir engel koyuyoruz. Bir değişim de hizmet alırkenki davranışta olmalı. Daha fazla anlayış da bir katkı.”
Koca, paylaşımında ayrıca Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki Kapı Güvenlik Sistemleri’nin nasıl uygulandığına ilişkin bir videoya yer verdi.
İLKHA
1
Hantavirüs Nedir? Belirtileri, Bulaşma Yolları, Tedavisi ve Korunma Yöntemleri
7234 kez okundu
2
Hızlı acıktıran besinlere dikkat !
6174 kez okundu
3
Op. Dr. Mehmet Durmuş Kurt: Hemoroid İçin Erken Tanı Önemli
5737 kez okundu
4
“Artık Tahammülüm Kalmadı” diyenler dikkat !
5608 kez okundu
5
Boğaz Ağrısına Ne İyi Gelir? Doğal Tavsiyeler
5577 kez okundu