ASUS, Yeni Dizüstü Bilgisayar Serisini Tanıttı

ASUS, Built for Brilliance sanal lansman etkinliğinde, 11. Nesil Intel Core işlemcilerin gücüne sahip dizüstü bilgisayarlar ve Intel Evo platformu dizüstü bilgisayar tasarımı olarak doğrulanan ilk dizüstü bilgisayar dahil olmak üzere eksiksiz bir yeni ve yükseltilmiş bilgisayar serisini duyurdu.

Serideki çığır açan dizüstü bilgisayarlar arasında dünyanın en ince OLED dönüştürülebilir dizüstü bilgisayarı ve Intel Evo platformunda doğrulanan ilk ASUS dizüstü bilgisayarı ZenBook Flip S (UX371); ZenBook S (UX393), dünyanın en ince ve en hafif 3: 2 3.3K dizüstü bilgisayarı; ZenBook 14 (UX435EA / EG), ScreenPad ile dünyanın en küçük 14 inç dizüstü bilgisayarı; ZenBook 14 Ultralight (UX435EAL / EGL), en hafif 14 inç ZenBook, 980 g ağırlığında; Dünyanın en küçük 15 inç 4K OLED dizüstü bilgisayarı olan ZenBook Pro 15 (UX535); ve dünyanın en hafif 14 inç iş dizüstü bilgisayarı olan ExpertBook B9 (B9400).

ASUS eş CEO’su Samson Hu etkinlikte açılış konuşmasında “ASUS, lider bilgisayar tasarımı ve yenilikçiliği ile tanınır. Yıllar geçtikçe, ASUS her yeni Intel nesli ile yeni bilgisayarlar sağlayan ilk şirkettir” dedi. “Bu yılki dizüstü bilgisayar serisi, en son teknolojiyi parmaklarının ucuna getirerek kullanıcılar için yeni deneyimler yaratıyor. Kullanıcıları en yeni ekran, ses, yazılım ve ağ bağlantısı teknolojisi ile güçlendiren ASUS, inanılmaz yenilikler sunuyor ve kullanıcıların cihazlarıyla ilişki kurma şeklini değiştiriyor.”

Bu Haberi Paylaşın