İkinci Nesil A20 Oyun Kulaklığı ve USB

Birinci sınıf video oyun ekipmanlarında lider olan ASTRO Gaming, ödüllü ASTRO A20 Kablosuz Oyun Kulaklığının ikinci neslini tanıttı.

Ses meraklıları seviyesinde oyun performansı sunmak için profesyonelce ayarlanmış ASTRO A20, erişilebilir bir fiyat noktasında üstün kaliteli tasarım, konfor ve kablosuz bağlantı sunan çok amaçlı bir kulaklık.

A20 Gaming Headset’a ek olarak ASTRO Gaming, Xbox konsolları ve PlayStation için tasarlanmış A20 Wireless Gen 2 USB Vericiyi de tanıtıyor.
Xbox konsolları veya PlayStation için bir USB verici, her A20 Mikrofonlu Kulaklıkla birlikte gelir veya ayrı olarak satın alınabilir.

Çok platformlu A20 oyuncuları için, ikinci bir USB Verici eklemek, tek bir kulaklığın birden fazla konsolla eşleştirilmesine olanak tanır.

-ÖZELLİKLERİ-

-ASTRO Konfor ve Kalite – Uzun oyun seansları için tasarlanmış ASTRO A20 rahat, dayanıklı, hafif ve kolayca ayarlanabilir.

-ASTRO Audio V2 – Ayrıntılı, gerçeğe yakın oyun sesi üretmek için tasarlanan ASTRO Audio V2, genişletilmiş bir frekans aralığında doğal, pürüzsüz bir ses sağlar. Yorucu olmayan tizler, net orta sesler ve distorsiyonsuz bas sağlamak için Oyun için ayarlanmıştır.

-15 m Kablosuz Menzil – ASTRO A20, güvenli kablosuz bağlantı ve 15 m’ye (50 ft) kadar kablosuz menzil sağlayan 2,4 GHz teknolojisine sahiptir.

-Pil Ömrü – 15+ saat pil ömrüyle daha uzun oturumlar için oynayın. Kulaklığı birlikte verilen USB-C – USB-A kablosunu kullanarak yeniden şarj edin.

-Mikrofonu Çevirmek için Çevirin – ASTRO A20’nin son derece hassas boom mikrofonu, ses çıkışını kapatan ve kullanılmadığında mikrofonu rahatça kapatan Çevir-Sessiz işlevi sunar.

-EQ Ön Ayarları – Genel oyun için hassas bas ile ayarlanmış ASTRO dahil olmak üzere üç EQ modu ön ayarı mevcuttur; PRO, akış ve profesyonel oyun için hassas orta ve yüksek ayrıntı için ayarlanmıştır; STUDIO, doğruluk açısından nötrdür ve filmler ve müzik için en iyisidir.

-ASTRO A20 Gaming Headset Gen 2, Ekim 2020’de kargoya vermek üzere ASTRO Gaming ve önde gelen katılımcı perakendecilerden 119,99 USD karşılığında şimdi ön sipariş verilebilir. ASTRO A20 Gen 2 USB Verici, 2020 Ekim ayında 19,99 USD karşılığında satışa sunulacak.

Bu Haberi Paylaşın