Allah’tan başka kimseden korkumuz yok

Erol Bulut, futbolun sürekli değiştiğinin altını çizerek, “Allah’tan başka kimseden korkumuz yok. Kaliteli, büyük takımda oynamış futbolcularımız olabilir ama futbol sürekli değişiyor. 10 sene önce farklı çalışmalar yapmış olabilirler ama ben hiçbir zaman bu futbolcunun ismi var ve oynaması gerekiyor demedim. Sahada en iyi performansı verecek, Fenerbahçe’ye 3 puanı getirecek kimse o oynayacak” dedi.

Kendisi için bu sezonun önemli olduğunu aktaran Erol Bulut, kimsenin, kendisi üzerinde baskı kuramayacağını belirtti. “Kendi baskımı kendim yapıyorum” diyen Erol Bulut, “Baskı her yerde vardır. Ben kendi baskımı kendim yapıyorum, kimsenin yapmasına gerek yok. Gittiğim her kulüpte hedeflerim oldu, o da bana bir baskı. Bu Malatya’da da öyleydi, Alanyada da öyleydi” diye konuştu.

Erol Bulut, ligde bir hafta göklere çıkartılıp diğer hafta yerin dibine sokulduklarını ifade ederek şunları dile getirdi: “Biz en yukarı çıksak da çizgimizi bozmadık ve aynı çizgide devam ettik. Takımımız henüz yüzde yüze gelmedi ama amacımız o ve oraya doğru yaklaşıyoruz. Pandemi dolayısıyla 2-3 oyuncu aramızdan ayrılabiliyor, hastalıklar, sakatlıklar oluyor. Sezon başından beri stoperde farklı tandemleri kullanmak zorunda kaldık. Bazı maçlarda istediğimiz gibi olmadı. 2 bekimiz birden sakatlandı, Gökhan sakat sakat oynadı. Orada sıkıntı yaşadık. Yavaş yavaş istediğimiz noktaya geliyoruz. Bazı arkadaşlarımızın performansında dalgalanmalar oldu. Bu da takımın ahengini bazen bozabiliyor. Biraz daha zaman lazım.”

Bu Haberi Paylaşın