ADAS’ı desteklemek için görme işleme yazılımı sunulacak

Bir Intel şirketi olan Mobileye ve Ford Motor Company, Ford’un küresel ürün yelpazesinde en son sürücü destek sistemleri üzerinde işbirliği yapıyor. Ford’un gelişmiş sürücü destek sistemleri (ADAS) için seçilen vizyon algılama teknolojisi tedarikçisi olan Mobileye, EyeQ cihaz ailesine küresel olarak Ford araçlarında Seviye 1 ve Seviye 2 ADAS’ı desteklemek için görme işleme yazılımı sunacaktır.

Mobileye başkanı ve CEO’su Prof. “Bu işlevsellikleri tam Ford ürün yelpazesinde pazara sunmak için birlikte çalışmayı dört gözle bekliyoruz.”

Ford ve Mobileye birlikte çalışarak aşağıdakileri kabul ettiler:
Ford ve Mobileye, gelişmiş çarpışma uyarısı da dahil olmak üzere ADAS için daha iyi kamera tabanlı algılama özellikleri sunacak; araç, yaya ve bisikletçi tespiti; artı şerit tutma özellikleri.
Mobileye, Şerit Koruma Sistemi, otomatik uzun huzmeli farlar, Otomatik Acil Durum Frenlemeli Çarpışma Öncesi Yardımı ve Durdurma ve Uyarlamalı Hız Sabitleyici gibi Ford Co-Pilot360 Teknolojisinde bulunan ADAS özelliklerini desteklemek için EyeQ algılama teknolojisi paketini sunacak. -Go ve Lane-Merkezleme.
Ford, logonun otomobil üreticisinin SYNC ADAS iletişim ekranlarına dahil edilmesiyle Mobileye’nin adını araçlarda gösterecek ve müşterileri bazı Ford Co-Pilot360 Teknolojisi özelliklerinin Mobileye tarafından sağlanan algılama özelliklerini kullandığını bildirecek.

Bu Haberi Paylaşın

3 thoughts on “ADAS’ı desteklemek için görme işleme yazılımı sunulacak

  1. Merhaba, burada her şey yolunda gidiyor ve elbette herkes
    veri paylaşıyor, bu gerçekten iyi,
    yazmaya devam et.

  2. Gönderinizde sunduğunuz tüm fikirlere güveniyorum.
    Gerçekten ikna edici ve kesinlikle işe yarayabilirler.
    Bununla birlikte, mesajlar yeni başlayanlar için çok hızlı.
    Daha sonraki zamanlardan biraz uzatabilir misiniz?

  3. Harika makale! Sitemizdeki bu özellikle harika gönderiye bağlantı veriyoruz.
    İyi yazmaya devam edin.

Comments are closed.