Bu yıl 30. yaşını kutlayanProntotour’a “Yılın Turizm Markası” ödülü geldi. Klass Magazin Dergisi’nindüzenlediği gecede ödülü Prontotour Yönetim Kurulu Başkanı Ali Onaran aldı. 1994yılından bugüne seyahat sektöründe pek çok ilkleri gerçekleştiren Prontotourgeçen yıl da “Trend Belirleyen Turizm Şirketi” ödülünün sahibi olmuştu.
Yılın Turizm Markası ödülünüalmanın gururunu yaşadıklarını belirten Prontotour Yönetim Kurulu Başkanı AliOnaran, “Bu ödüller bizi ekstra motive ediyor. Yaptığımız işlerin ne kadardoğru olduğunu gösteriyor. Emeği geçen ekip arkadaşlarıma ve değerliacentelerimize teşekkür ediyorum. Yurt dışı ve yurt içi turlardaki ürünçeşitliliğimiz, operasyon başarımız ve her şeyden önemlisi misafirlerimizdenaldığımız güçle 30. yılımızda büyümeye devam ediyoruz” dedi.
1
Yabancı ilgisini üzerine çeken yerli hisseler
63921 kez okundu
2
15 hisse hedef fiyatını yükseltti
11805 kez okundu
3
RE/MAX Tower 2026’ya “Sağlam Sistem – Sağlıklı Büyüme” Vizyonuyla Giriyor
7465 kez okundu
4
İstanbul’da Kurumsal Ofis Taşımacılığına Yeni Bir Bakış: Level Taşımacılık, İş Dünyasının Güvenilir Çözüm Ortağı Olmaya Devam Ediyor
7253 kez okundu
5
Ramazan öncesi hurma fiyatları açıklandı: Kilosu 190 TL’den başlıyor
7062 kez okundu