Enerji sektörünün önde gelen kuruluşları; Kıbrıs Türk Enerji Verimliliği Derneği, Doğu Akdeniz Üniversitesi ve Kıbrıs Elektrik Mühendisleri Odası iş birliği ile düzenlenen Enerji Verimliliği Çalıştayında buluştu. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Ekonomi ve Enerji Bakanı Olgun Amcaoğlu’nun katılımıyla, Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda gerçekleşen Çalıştay; çok sayıda akademisyen, kamu, özel sektör ve sivil toplum kuruluşlarından enerji uzmanları ve sektör temsilcilerini bir araya getirdi.
Çalıştayda konuşmacı olarak yer alan Form Endüstri Ürünleri firması İş Geliştirme Müdürü Pınar Gürler “Binalarda Enerji Verimliliği ve Isı Pompaları” başlıklı sunumuyla katılımcılara değerli bilgiler aktardı. Isı pompalarının binalarda enerji tasarrufuna katkısına vurgu yapan Gürler, sürdürülebilir enerji kullanımının önemi ve gelecekteki potansiyel etkilerine dikkat çektiği konuşmasıyla büyük ilgi gördü.
Enerji kaynaklarının verimli kullanımı ve fazla tüketimin kontrol altına alınması amacıyla düzenlenen Enerji Verimliliği Çalıştayı’nda katılımcılar; güncel teknolojiler, yenilikçi stratejiler ve en doğru uygulamalar hakkında bilgi sahibi olmanın yanı sıra sektördeki gelişmeler ve gelecek vizyonu ile ilgili fikirlerini paylaşma imkânı buldu.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
1
Yabancı ilgisini üzerine çeken yerli hisseler
63808 kez okundu
2
15 hisse hedef fiyatını yükseltti
11675 kez okundu
3
RE/MAX Tower 2026’ya “Sağlam Sistem – Sağlıklı Büyüme” Vizyonuyla Giriyor
7159 kez okundu
4
Ramazan öncesi hurma fiyatları açıklandı: Kilosu 190 TL’den başlıyor
5627 kez okundu
5
Yeni Alınan Buzdolabı Kaç Saatte Soğutur?
4974 kez okundu