Zülays’ın Tesettür Genç Elbise Modelleri

Elbiseler her kadının gardırobunda mutlaka bulunan parçalardır. Tesettürlü kadınların da ideal giyim ürünlerinden biri olan elbiseler, pratik ve rahat olmalarının yanında çok şık bir görünüme de imza atarlar. Fakat muhafazakâr giyimde elbise modelleri genellikle bol kesim ve dökümlü tasarlanıyor. Sıkça üretilen düz ya da çok desenli, koyu renklere sahip tesettür elbise modelleri genç kadınlara pek de hitap etmiyor. Daha çok günlük ve abiye modellerde üretilen İslami giyime uygun elbise modellerine vitrinlerde bol bol rastlamak mümkün. Oysa gençlere hitap eden elbiselere genç tesettürlü kadınların yoğun talebi bulunmakta. Zülays da genç tesettürlülerin talep ve ilgilerini dikkate alarak koleksiyonlarını oluşturuyor. Zülays’ın tesettür elbise modelleri genç hanımların isteklerine cevap verecek çeşitliliğe sahip. Klasik, spor ve günlük modelleri ile her tarza ve her ortama uygun elbise modelleri tesettür genç modasına yön veren marka Zülays’ta.

Muhafazakâr giyimde kısıtlı model ve renk seçeneği ile tesettürlü kadınların sınırlanmasına karşı geniş ürün yelpazesi bulunan Zülays, genç tesettür elbise çeşitleri ile pek çok farklı seçenek sunuyor. Zülays’ın belki de en çarpıcı tesettür elbise genç çeşitlerinden biri Fransız modelleri. Önündeki gipürlü dantel detayı ve balon kol olması ile şık gözükmenizi sağlarken pötikare deseni ile de spor tarza yaklaşan Fransız model elbiselerde siyah-beyaz ve hardal- beyaz renk seçenekleri bulunuyor. Ayrıca pötikareli tesettür elbise modellerinin bebe yaka ve gipürsüz çeşitleri de var. Çiçek desenli tesettür genç elbise çeşitleri hanımlar tarafından son yıllarda çok fazla tercih ediliyor. Zülays’ın koleksiyonunda birçok çeşidi ile yer alan çiçek desenli elbise modelleri tesettür genç modasının göz bebeği olmuş durumda. Zülays’ın çiçekli elbise çeşitlerinde bebe yaka, lena ve şifon modelleri mevcut. Hepsi rengarenk ve birbirinden güzel çiçek desenlerini içeren bu elbiseleri 36 bedenden 48 bedene kadar bulmak mümkün.

Zülays’ın tesettür elbise genç modelleri arasında klasik tarza hitap eden çeşitler de bulunuyor. Aerobin kumaştan astarsız olarak üretilen toka kemerli genç tesettür elbise modeli etek uçlarına doğru çan şeklinde hafif açılarak çok şık görünmenizi sağlar. Toka detayıyla dikkat çeken bu modelde siyah, indigo mavisi, gül kurusu, vizon ve mint yeşili renkler kullanılmış. Tam abiye modellerde ise saten elbiseler ön plana çıkıyor. Bisiklet yakası ve arka fermuarı ile çok şık ve sade bir model olan saten genç tesettür elbise fiyatları ise çok uygun. Bu modellerin dışında daha birçok tesettür genç elbise çeşidini Zülays’tan sipariş verebilirsiniz.

 

 

Bu Haberi Paylaşın