Yüksek Duygusal Zekası ile Ünlü Burçlar

Astrolojide su burçları duyguları anlama ve empati kurma yeteneği ile ünlüdür. Su elementi grubunda yer alan Yengeç, Akrep ve Balık burcunun özelliklerini aşağıda yakından inceleyelim.

Yengeç Burcu Özellikleri

Her konuya karşı aşırı şekilde hassas, alıngan ve kuruntulu olan yengeç burcu özellikleri arasında en gelişmiş olan sorumluluk duygusudur. Her konuda olağanüstü denecek kadar ayrıntıcıdır ve her işte mükemmeliyet arar. Kendisinde gelişmiş olan sorumluluk duygusunu karşısındakinden bekler. Yengeç burcu özellikleri içerisinde en bilindik olanlar duygusallık ve duyarlılık özellikleridir.

Karşısındakinde de kendisinde olan özellikleri aradığı için kolay geçim kurulan yapıya sahip değildirler.  Normalde neşeli, yardımsever, düşünceli, anlayışlı ve iyi kalplidir. Ancak bir anda bu şekilde somurtkan ve alındıktan olabilir. Sevdiklerine karşı olan duygularını belli etmezler, kendine karşı yapılan hataları kolay kolay bağışlamaz ve asla unutmazlar. Yengeç burcu özellikleri içerisinde sabır da dikkat çeken yönleri arasındadır.

Yengeç Burcu Kadınının Özellikleri

Hayatları boyunca sakin bir yapıya sahip olan yengeç kadını karmaşık duygulara kapıldığında tanınmaz bir hale gelir. Sevgi dolu ve şefkatli yapılarının yanı sıra ihtiraslı yapıları ile onları tanımak her zaman mümkün olmaz. Kırılmaktan korkarlar bu yüzden partnerlerine karşı kalplerini her zaman açmazlar. Geçmişe bağlı bir yaşam sürerler ve hiç kimsenin geçmişine yönelik kötü bir söz söylemesine izin vermezler. Kendisine hükmeden erkeklerden hoşlanmazlar ve değişken duygularına ayak uyduracak bir partner ararlar.

Yengeç Burcu Erkeğinin Özellikleri

Sakin ve dengeli bir yapıya sahip olmalarından dolayı bulundukları ortamda en sevilen kişidirler. Duygularını çok derin yaşarlar ve her zaman sevilen, aranan insan olurlar. Aile kavramı onlar için çok önemlidir hem çok iyi bir baba hem de çok iyi bir eş olurlar. Çocuklarına karşı aşırı derecede düşkündür bu da onlarda koruma içgüdüsünün her zaman atakta olmasına neden olur. Alınganlık olduklarından dolayı kırıldıkları anda kapılarını kaparlar.

Akrep Burcu Özellikleri

Gücü gözlerinden okunan akrepler mimiklerini kontrol altında tutar ama bakışları sevgilerini ve nefretlerini anlatır. Akrep burcu özellikleri gereği ukala ve kendini beğenmiş insanları sevmez. Bu tür bir yapıya sahip insanları sürekli aşağılayarak hadlerini bildirmek isterler.

Nefret duygusuna kapıldıklarında çok tehlikeli olabilirler. Asla kendi bildiklerini okuyarak uzlaşmaya yanaşmazlar. Akrep burcu özellikleri içerisinde en belirgin olan aşırı kuşkucu olmalarıdır, her şeye kolaylıkla inanmazlar ama inandıklarını da sonuna kadar inatla savunurlar. Çalışmalarında sabır ve özen dikkat çeker gösterişten uzak şekilde işlerini yapmaya gayret ederler.

Kendisini yetiştirmeyen ya da eğitim almamış akrep insanı yaşamın basitliklerine yatkındır ve bu yüzden kendi kendisini yok eder. Akrep burcu özellikleri içerisinde en bilineni ise cinselliğin yaşamlarındaki önemidir. Akrep insanına göre ölüm yeni bir başlangıçtır bu yüzden asla ölümden korkmazlar.

Akrep Burcu Kadınının Özellikleri

Akrep burcu kadını aşırı uçların insanıdır ve bu özelliğini çok iyi bilir. Kesinlikle güçsüz biriyle evlenmez ve her zaman kendisinden daha üstün bir kişiye teslim olur. Garip bir adalet duygusuna sahiptirler bu yüzden bir akrep kadınını anlayabilecek eş olabilmek çoğu insan için kolay değildir. Güçlü karakterleri, zevkli ve seçici zevkleri vardır, imkansızdan hoşlanırlar ve sınırları oldukça geniştir.

Akrep Burcu Erkeğinin Özellikleri

Olaylara karşı güçlü bir mantık ile yaklaşırlar bu özellikleri sayesinde her konuda güvenilir ve derin duygulara sahip insanlardır. Hafızaları oldukça kuvvetlidir bir şeyi sadece bir kez söylemek onlar için yeterlidir. İnsanlara bir şeyi hatırlatmaktan nefret eder ve hiçbir zaman yüzeysel bir kişi olamaz. Çocukları ile kolay iletişim kuramaz bu konuda oldukça ketumdur. Çocuklarının her zaman güçlü kişilikler olmasını ve hayata karşı dayanıklı olmalarını bekler.

Balık Burcu Özellikleri

Balık burcu özellikleri dendiğinde akla gelen sabır, duyarlılık eli açıklıktır.  Karşısındakini inandırma yeteneği oldukça güçlüdür, dürüst, sadık, uysal ve vicdan sahibidir. Her ortama rahatlıkla uyabilir ve genellikle hayal dünyasında yaşar. Bakış açısı ve yaşam görüşü ciddi ama gerçekçi değildir, balık burcu dış etkenlerden en çok etkilenen yapıya sahiptir.

Kendi düş dünyasında oldukça mutludur bu durum çoğu zaman onun aptal olduğunu düşünmeye neden olur. Balık burcu özellikleri içerisinde dikkat çeken akıllı ve kurnaz olmalarıdır. Sürekli herkes tarafından seçilen özel kişi olma hayali kurar. Hayat ve yaşam şartları bir balık için ürkütücü ve korkunçtur.

Dış görünüşüne bakıldığında duygusal yapısının Aşk acısını kaldıramayacağımız ağı nedir partneri bu kötü haberi kendisine hemen veremez. Ama kırılgan görüntüsünün altında çok güçlü bir kişilik vardır. Balık burcu özellikleri içerisinde dikkat çeken diğer bir detay ise duygusal kırıklıkları hissetmemesi yer alır. Yarım kalan aşkları ile dolu anıları yaşamını tamamlar.

Balık Burcu Kadınının Özellikleri

Hayal gücü kuvvetli olan balık burcu kadını sonsuz aşka ve romantizmi inanır. Bu yüzden hayatı boyunca hayal kırıklığı eksik olmaz ama aşkı aramaktan da kesinlikle vazgeçmez. Karışık duygular içerisindedir güven arayışı zaman zaman onları yanlış ilişkilere zorlar. Geçmişten kolay kopamazlar ama aşk acılarını da çabuk unutup yeniden aşık olabilirler.

Balık Burcu Erkeğinin Özellikleri

Balık burcu erkeği yalnız bir adamdır bu yüzden ne zaman ne yapacağı belli olmaz. Her zaman kendi sularında yüzer ve yanındaki insanın da buna uyum sağlaması bekler karşındakinin sınırlarını bilmek istemez. Her zaman kendi değer yargılarını göre yaşar çevreyi farklı gelen yapısıyla sürekli giz olarak anılır ama sürekli korunmaya ihtiyacı vardır.

Bu Haberi Paylaşın