Yepyeni Content Creation Masaüstü Bilgisayarları

MSI sadece oyun donanım endüstrisinde pazar lideri değil, aynı zamanda yenilikçi bir teknoloji yelpazesi ile İçerik Oluşturma pazarında da öncü.

Her türlü içerik oluşturucu için şık, istikrarlı ve en iyi performansa sahip ürünler geliştirmeye devam ediyor. MSI, yapımcılar ve çok görevli kişiler için tasarlanan yeni bir monitör olan Creator PS321QR ve Creator PS321URV ile yepyeni Content Creation Masaüstü Bilgisayarlarını tanıttı.

Creator P100X ve Creator P100A. 20. yüzyılın ortalarındaki en yaratıcı tasarımcılardan biri olan George Nelson, bu dönemde çok önemli bir rol oynadı ve Orta Yüzyıl Modern tarzını temsil etti. MSI Creator P100 serisi, temiz çizgiler, geometrik formlar, yumuşak organik eğriler, farklı malzemeler için bir farklı üreticilerin isteklerini karşılayan işlevsellik ile ödüllendirildi. Sadece bir “PC” yapmak yerine, Creator P100X ve P100A, şık, lüks ve estetik bir tasarımla üreticilerin hayatının bir parçası olacak.

Next Power
Creator P100 serisi en yeni 10. nesil Intel Core i9 işlemci ve 8K’ya kadar video, gerçek zamanlı ışın izleme ve AI destekli özelliklere sahip en güçlü NVIDIA GeForce RTX grafik kartı ile donatılmış. Sadece süper hızlı ışın izleme ile içerik üretiminizi hayata geçirmekle kalmaz, aynı zamanda ürettiğiniz her detayı fiziksel olarak gölgeler, yansımalar ve aydınlatma sağlar. P100 serisi, işlemciye, grafik kartına ve güç kaynağına bağımsız hava akışı sağlayan bir soğutma tasarımı kullanır ve bu kompakt birimi oluştururken ağır yükler altında bile serin tutar.

Gerçek Doğal Tonları Yakalayın
Creator PS321 Serisi, 165 Hz’de QHD’yi veya 60 Hz yenileme hızıyla 4K’yı destekleyen hızlı IPS teknolojisine sahip dünyanın ilk monitörü. 32 inç 4K (3840 x 2160) / QHD (2560 x 1440) çözünürlüğü, grafik tasarım ve görüntü düzenleme söz konusu olduğunda gerçekten etkileyici ayrıntılar ve dokularla çalışmanıza olanak tanıyorr.

İçerik Oluşturucu P100 serisi ve İçerik Oluşturucu PS321 serisi İçerik Oluşturma Monitörü, içerik oluşturucuların özgünlüğünü ve sınırsız yaratıcı vizyonunu ortaya çıkarmak için geliştirildi.

Kaynak: Teknoban

Bu Haberi Paylaşın