Windows kullanıcılarına sunulan PSN hesap entegrasyonu ile

PlayStation 5 ve PlayStation 4’e benzer ödüllerin dağıtılacağı düşünülüyor. Bu fikir, bir PlayStation PC başlatıcısı olasılığını artırıyor.

Sony, yeni oyun hizmetinin yardımıyla, kullanıcıların bir  PSN hesabına sahip olmalarını gerektirebilir veya Steam ve Epic Games gibi platformlardan kaldırabilir. Uygulamanın Origin, tescobet Ubisoft Connect ve Bethesda Launcher gibi çalıştığını unutmayın.

Bu hizmetler ayrıca Steam’in oyunları çalıştırmasını gerektirir. Ayrıca Microsoft, Steam’de Game Pass üzerinde Xbox oyunları sunmaya devam ediyor.

Kaynak: Shift Sil

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraklerinden Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş., Denizlispor ile 5 milyon liralık sponsorluk anlaşması imzaladı. Sponsorluk sözleşmesi imzalanması Haluk Ulusoy Spor Tesisi’nde gerçekleşti. Törene Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gonca, Ulaştırma AŞ Genel Müdürü Mustafa Gökoğlan ve Denizlispor Kulübü Başkanı Mehmet Uz katıldı. Uz, Denizlispor’un şehrin en büyük markası olduğunu belirterek, “Bize maddi ve manevi her zaman destek olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a teşekkür ediyorum. Bu sponsorluğun önemi bizim için çok önemli. Denizlis Spor’un tescobet giriş önünü açan Uzi, “Bizi çok mutlu ediyor. Bu sene Denizlis Spor olarak sezona farklı bir bakış açısıyla  başladık. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur” dedi.

Bu Haberi Paylaşın