Önce yaptığına dair haberler gelse de İtalyan tarafının

Baro Toure’den 4.5 milyon euro daha yüksek bir transfer ücreti ödemesini isteyebileceği bildiriliyor.

YENİ RÖPORTAJ

Haberin detayında Galatasaray’ın transfer için çalışmalarını iki katına çıkardığı ve önümüzdeki hafta başında kulüp içinde yeni bir görüşme yapılacağı bildirildi.

Ballo-Touré’nin isteği

Ballo-Toure’un Milan’da olmaktan mutluluk duyduğunu, her ne kadar ilerlemiş olsa da, Galatasaray gibi bir kulüpte düzenli olarak oynama rossibet fırsatından hala etkilendiğini söylediğini belirtmekte fayda var.

Trabzonspor’u Anma

2021’de Monaco ekibine katılan Milan, yaz başında Ford Barlow-Toure’un adı da Türk Trabzonspor ile anıldı.

Premier Lig’de 3. haftanın en önemli maçında Antalyaspor ile Trabzonspor karşı karşıya geliyor. Nuri Şahin’in tarafı, Trabzonspor karşısında evinde kazanmak istiyor. Kopenhag’da kaybeden Trabzonspor, Antalyaspor’u yenerek morallerini geri kazanmayı umuyor.

21:45 Corendon havacılık parkındaki mücadele beIN SPORTS HD1’den canlı yayınlanacak. Ayrıca fanatik.com.tr adresinden canlı skorlar ve rossibet giriş maç detaylarına ulaşabilirsiniz. İki takım arasındaki mücadeleyi Vulkan Bayaslan yönetti.

Trabzonspor ile Fraport TAV Antalyaspor,  Spor Toto Süperliga’da 53. kez karşı karşıya geldi.

Beşiktaş’a transfer için büyük umutlar Alex Teixeira beklentileri karşılayamadı ve yeni takımını bir fırtına gibi süpürdü. Yıldız futbolcu Kartal ile yollarını ayırdıktan sonra, bir zamanlar birlikte olduğu Brezilya’nın ikinci lig takımlarından Vasco da Gama için yola çıktı.

Bu Haberi Paylaşın