Windows 10 Pro Kullanmaya Başlayanların Avantajları

Windows 10 pro gelişmiş özellikleri sayesinde artık tüm dünya tarafında sevilerek kullanılmaya başlanmış bir sürümdür. Sürümün en önemli özelliği ise kesinlikle, diğerlerine göre daha güvenli olmasıdır. Yani hem ev bilgisayarlarında hem de iş bilgisayarlarında iyi bir koruma ve güvelik sağlar. Üstelik tüm özellikleri bunlarla da sınırlı değildir. Bu nedenle iş yerinizdeki bilgisayarlarınız için siz de artık Windows 10 pro satın al yapabilir ve işletmenizi güven altına alabilirsiniz. Burada en çok dikkat çeken yanı ise bilgisayar korsanlarına karşı bir koruma sağlamakta olmasıdır. Yani bilgisayarınıza gelebilecek her hangi bir saldırı ya da tehdit karşısında iyi bir koruma sağlamaktadır. Öte yandan yüz tanıma özelliği ve parmak izi okuyucu özelliği de mevcuttur. Bu nedenle iş yerlerinde aktif olarak kullanılan bilgisayarlar için harika bir seçenek olacaktır.

Windows 10 aynı zamanda yeni tarayıcısı ile de dikkat çekiyor. Hem yeni tarayıcısını hem de eski tarayıcısını kullanabilirsiniz. Yeni tarayıcısındaki en iyi yanı ise eski tarayıcısına göre daha hızlı şekilde açılmasıdır. Üsteli eski tarayıcıda görülen bilgisayar kasma ya da bilgisayar performansını düşürme gibi bir durum da bu tarayıcıda yoktur. Eğer her zaman bilgisayarınızın hızının aynı şekilde devam etmesini isterseniz o halde Windows 10 pro lisans satın al gibi işlemler yapmanız önerilir. Bu sayede zamanla düşen ve kaybolan bir hıza değil her daim hızlı ve aktif bir hıza kavuşmuş olacaksınız.

Windows 10 Home

Bilgisayar ve tablet gibi mobil cihazlarda ev kullanıcısının tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanmıştır. Güçlü bir ara yüzü ve dikkat çekici tasarımı ile artık pek çok bilgisayar kullanıcısının ilk tercih sırasında Windows 10 home yer almaktadır. Fakat bu sürümde kurumsal özellikler yoktur. Windows 10 pro ile nerede ise aynı özellikleri taşımasına rağmen, kurumsal işletmelerin ihtiyaçlarına cevap vermediği için Windows 10 satın al işlemi yapmadan önce her iki sürüm arasındaki farkları da iyi bilmeniz ve en ince ayrıntısına kadar analiz etmeniz, sizin faydanıza olacaktır.

Bu Haberi Paylaşın