Windows 10 Pro İşletmeler İçin İdeal Çözümdür

İşletmeler, artık tüm işlerini akıllı cihazlar üzerinden yapmaktadır. Hal böyle olunca cihazlarda ortaya çıkan çeşitli sorunların önüne geçebilmek adına mutlaka Windows sürümlerinden işinize en çok yarayanı kullanmanız tavsiye edilir. Ev bilgisayarlarında kullanılan, Windows home pek ok iş yerinde aktif  olarak kullanılmaktadır. Ama bu home sürümü işletmelerin ihtiyaçlarını net olarak karşılamayabilir. Bu nedenle gerek profesyonel işletmeler gerekse işini büyütmek için çalışan işletmeler için Windows 10 pro sürümü en ideali olacaktır. işletmenizi rakiplerden daha öne çıkarmak için siz de hemen windows 10 pro satın al seçeneklerinden faydalanabilirsiniz. Sizler için akıllıcı ve kalıcı çözümler sunarken, profesyonellerin yaptığı işleri tek başına yapabilir. Windows 10 pro’yu bu kadar özel kılan ise ayrı ayrı kategorilerde yapılmış geliştirme çalışmalarıdır. Bu çalışmalar sayesinde iş yerlerinin yükü büyük ölçüde azalmış olacaktır.

Windows 10 pro sürümünde ilk göze çarpan detay geniş güvenlik önemleri ile onatılmış olmasıdır. Eski tip sürümler için manuel şifreleme yapmak gerekirken Windows 10 pro sürümünde kesinlikle manuel olarak şifreleme yapmanıza gerek yoktur. Kızıl ötesi görüş alanı ile yüz tanıma özelliği yüklenmiştir. Yüz hatlarınızı algılayarak, saniyeler içinde bilgisayarınıza giriş yapmanızı sağlar. Bu birkaç bilgisayar kullanan iş yerleri için çok fazla avantaj değil, gibi görünse de artık işletmelerde onlarca çalışan bilgisayarlarını defalarca açıp, kapamak zorunda kalabiliyor. Bu durum toplamda ise işletmeler için gün içinde ciddi anlamda vakit kaybı anlamına gelir. Çalışan her personelin kendine ait olan bilgisayarlarına tanınan bu özellik sayesinde personelin vakit kazanmasına destek olur.

Üstelik sadece vakit kazancı olarak ta görülmemelidir. Manuel olarak yapılacak olan şifrelemeler, diğer üçüncü kişiler tarafından, çözülebilir. Bu da  işletmelerin güvenlik açığı anlamına gelir. Windows 10 pro sürümünde asla güvenlik açığı yaşanmayacaktır. Çünkü kızıl ötesi yüz tanıma teknolojisi sayesinde bilgisayara yetili olamayan hiç kimse erişim sağlayamaz. Sadece yüz tanıma teknolojisi değil, depolama ve verileri koruma özelliği ile de mutlaka her işletmenin kullanması gereken bir sürümdür. windows 10 satın al sayesinde artık işletmeniz her zaman daha profesyonel olarak çalışacaktır.

Bu Haberi Paylaşın