Turnuvası’nın ilk çekilişi 25 Haziran Cumartesi günü yapılacak

Playofflara yükselmek için 6 çevrimiçi elemede, 2 şehir elemesinde ve 2 kolej elemesinde rakiplerinizi yenin.

Playoff turunu başarıyla geçen oyuncular, İstanbul’da yapılacak dev Türkiye finalinde 2022 Şampiyonası unvanı için yarışacaklar. Türkiye’nin şampiyonlar düellosu ABD’deki dünya finallerinde ülkemizi temsil etmeye hak kazanacak. Monster Notebook, Yapı Kredi Play ve Mercedes-EQ iş birliği ile Red Bull Solo Q’ya katılmak isteyenler http://redbull.com/soloq adresinden başvuruda bulunabilirler.

Ünlü yayıncılar  kozlarını “Masters of the Valley”de paylaşacak

Türkiye’nin en iyi 1v1 düellocu League of Legends’ın belirleneceği Red Bull Solo Q heyecanının yanı sıra ünlü yayıncılar şampiyonluk için yarışacak. League of Legends arenasında Türkiye’nin en ünlü isimleri Masters of the Valley turnuvasında karşı karşıya gelecek. İlk dört isim Red Bull Solo Q Türkiye finalinde vadinin zirvesine ulaşma becerilerini sergileyecek.

Gençlik ve Spor Bakanı D. Mehmet Muharrem Kasapoğlu,  25 Haziran-5 Temmuz tarihleri arasında Cezayir’in Oran kentinde düzenlenecek  19. Akdeniz Oyunları öncesinde bir açıklama yaptı.

137’si kadın, 185’i erkek olmak üzere toplam 322 oyuncunun Kore’yi 24 Akdeniz Oyunları’nda temsil edeceğini vurgulayan Casapoğlu, milli oyuncuların casinolevant Cezayir’de ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarına yürekten inandıklarını vurguladı.

Bakan Casapoğlu, milli sporcuların motivasyon ve heyecanının çok yüksek olduğunu belirterek, “Akdeniz Olimpiyatları sporcular için önemli. Her sporcu bu  organizasyonlarda ülkesini temsil etmeyi hayal eder ve bu amaç doğrultusunda antrenman yapar. Türk sporunun son yıllarda çeşitli alanlarda elde ettiği başarının Akdeniz Oyunlarında da devam edeceğine inanıyorum. Sporcularımızın aldıkları madalyalar ve gösterdikleri davranışlarla bizleri, antrenörlerini, ailelerini ve ülkelerini gururlandıracağına inanıyorum.

Bu Haberi Paylaşın