Türkiye’nin en iyi erkek ve kadın sokak basketbol takımlarını belirlemek için

Samsung Galaxy ve Ford tarafından ortaklaşa düzenlendi. Ünlü tasarımcıdan esinlenilen tablo, final öncesi kupanın verileceği mekana uygulandı.

2021 yılında Amerika Birleşik Devletleri’nde doğan ve tüm dünyaya yayılan Red Bull yarı saha basketbol maçı, birden fazla ülkede gerçekleştirilecek olan yarı saha oyununda üçer oyuncudan oluşan iki takım tarafından oynanacak. Aynı zamanda 2021’de. Oyun özel tasarım kalemlerle yeniden renklendirildi ve tasarlandı. 2021 Türkiye Finalleri’ne ev sahipliği yapan Abbasağa Parkı’ndaki basketbol sahası, tasarımcı ve mural sanatçısı Max On Duty tarafından Sinan Güler’den ilham alınarak yeniden tasarlandı.

Cins ve Mert Tugen, 2022 finalleri mekanını tasarlıyor

Daha önceki yıllarda olduğu gibi 2022 yılında da tüm dünyayı kendine hayran bırakmayı başaran Red Bull Türkiye yarı finali, 5 Haziran Pazar günü İstanbul Yoğurtçu Parkı’ndaki basketbol sahasında Samsung Galaxy ve Ford’a karşı oynanacak. Final mekanı Cins ve Mert Tugen tarafından tasarlanan Türkiye’nin en iyi kadın ve erkek sokak basketbol takımlarını belirleyecek. Tanınmış tasarımcılardan ilham alan basketbol sahası, şimdiye kadarki en ince ve en büyük zırhlı sahabet alüminyum çerçeveli Samsung Galaxy TAB S olacak şekilde tasarlandı ve etkileyici yeni S Pen, ultra düşük gecikme süresi dayanıklılığı, ultra ince, hafif tasarım ve güçlü Spesifikasyon sunuyor. Bu etkinliğin görüntüleri Samsung Galaxy S22 Ultra ile kaydedildi. Çekilişler final öncesi kupanın kaldırılacağı alana uygulandı. Red Bull Half Court için başvuru koşulları ve katılım detayları redbull.com/halfcourt adresinde bulunabilir.

Bu Haberi Paylaşın