Örnek verecek olursak; Emir Han” çokça çalmaya başlar

İki adım, iyi iki adım, iltifatlar.Sonra çocuk gelir ve ‘Efendim, başarı için çok baskı ve büyük beklentiler var’ der. Müfredatımız aracılığıyla bir öğrencim, “Efendim size siyahla geldim beyaz çıktım” dedi. “Neden? Ben de ‘Hata yaptığımda topa geri dönmem 15 dakika sürüyordu, şimdi 3 saniye sürmüyor’ dedi. “Aslında baştan doğru alanları oluşturmak gerekiyor. Duygusal, zihinsel ve ruhsal performans, yabancı dil, beslenme, fiziksel gelişim, altyapı öğretmenleri vs. Bunlara odaklanmamız gerekiyor.”

Son 11 maçın 7’sine başlayan Emirhan İlkhan, yeni sezonda Valerien Ismael’in kaybedeceği isimlerden biri.

‘Yönetici tarafından yaralandılar’

Genç futbolculara ne gibi tavsiyelerde bulunursunuz?

“Düşünme kaslarını etkili bir şekilde kullanmalarına izin verin. Onlara filmin sonunu iyi bir şekilde görün. Kendileri ve kariyerleri konusunda madridbet güvenilir olmalarını sağlayın. Ne istediklerini bilmelerini sağlayın. Beyin o yönde hareket eder. Dünyanın İşi” Onlara her gün aynı saatte performans gösteren birinin videosunu gösterin, o hareketi bir gün yapacaklardır. Aynı zamanda çok önemli, alışkanlığın gücü… Burada yönetici de çok önemli. Onlar da çok zarar gördüler. Bazen diyorum ki, ‘Kiminle çalışacağını seç. ‘Seni doğru açıklayabilecek bir yönetici bul’ dedim. Menajer ve kulüp arasındaki ilişkinin oyunculara zarar verdiğini düşünüyorum. ”

FANATİK ÖZEL / Atalay Özçelikli

Beşiktaş, yeni sezona yeni bir hücum hattıyla girmek için forvette ikiye katlamayı planlıyor. Almanya’nın Leipzig takımından Sörloth’u zirveye taşıyan siyah beyazlılar, Bulgaristan’ın CSKA Sofia takımından Ekvadorlu forvet Jordy Caicedo’nun transferini tamamlamak için çalışmalarını sürdürürken, yöneticiler siyahlara yeni isimler önermeye devam ediyor.

Bu Haberi Paylaşın