Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde gerçekleşen antrenman ısınma ile başlıyor

Pozisyonlar oluşturan ve 5-2 gol atan sarı-lacivertli ekip, antrenmanın kapalı bölümünde Beşiktaş derbi taktikleri üzerinde durdu.

Sarı Derin Mavi takımında, Güney Koreli defans oyuncusu Kim Min-chul takımdan ayrı koştu.

Premier Lig’de 35 haftayı 14-10 beraberlik ve 11 mağlubiyetle 52 puanla tamamlayan Fraport TAV Antalyasport, bu akşam antrenmanların yapılacağı IH Konyaspor maçının hazırlıklarına Pazartesi günü sahada başlayacak. Nuri Şahin Nezar, Futbol Menajeri, Kırmızı Beyaz Atilla Vehbi misafir tesisinde çalışmalara başlanacak. Antalya Spor’da sakatlanan Hakan Özmert, Admir Mehmedi ve Harun Alpsoy çalışmaya dahil edilmeyecek. Fraport TAV Antalyaspor, sezonun ilk yarısında kaybettikleri İH Konyaspor’u mağlup ederek evinde yenilmezlik serisini 12 maça çıkarmayı hedefliyor.

11 inanılmaz yerli oyun

Fraport TAV Antalyasport, sezon içinde takıma katılan futbolcu ve teknik direktör Nuri Şahin’in de etkisiyle ligde oynadığı betpuan son 13 maçta 29 sayı atarak önemli bir çıkış yaptı. Akdenizli temsilciler 17 iç saha maçında 32 puanla 9 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 mağlubiyet elde etti. Kırmızılar ve Beyazlar, 1995-1996 Çin Süper Ligi’nde evinde dokuz maç yenilmezlik serisini berabere bitirirken, IH Konyaspor’daki rekorlarını geliştirmeyi planlıyorlar. Antalyasport, Altay (1-0), Artemis Alanyaspor (3-0), Trabzonspor (2-1), Fatih Kara Gümüşlük (3-0) ), Sivasspor (1-0), GZT Giresunspor (4-1) ve Atakash Hatayspor (4-1), Kasım Paşa (1-1), Fenerbahçe (1-1), Gaziantep forvet (0-0), Yücetel Keseli Spor (1-1) ile berabere kaldı.

Fraport TAV Antalyaspor ile IH Konyaspor arasındaki maç Pazartesi günü saat 20:00’de Antalya Stadı’nda başlayacak.

Bu Haberi Paylaşın