AYTAÇ yok sayılır

Bu dönemde Galatasaray’dan Göztepe’ye kiralık olarak katılan Aytaç Kara, forma için oldukça istekliydi. Son olarak ilk 11’de yerini garantileyen Aytaç, son 4 maçta kadroya alınmadı. 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, görev süremin sonunda ufak bir sakatlık geçirip takımla antrenman yaptıktan sonra Galatasaray’a dönecek.

İzmir (DHA)

Spor Toto Premier Lig’in 35. haftasında sona 3 hafta kala FT Antalyaspor ile 2-2 berabere kalarak şampiyonluğunu ilan eden Bordo Mavililer için şampiyonluk kutlamaları dünya gündemine oturdu. 38 yıl aradan sonra şampiyon olan Trabzonspor taraftarlarının özel teknik kutlaması İstanbul Yenikarp’ta devam edecek.

Şampiyonlar Kutlaması 8 Mayıs Pazar günü İstanbul Yenikapı Etkinlik Alanı’nda gurbetçi gençlerin, Trabzon Dernekler Federasyonu’nun ve wipbet kurumlarında meşale gösterileriyle tanınan tüm sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla gerçekleştirilecek. içinde yaygın olarak bilinir. İstanbul’da her yıl

Sadece İstanbul’un değil, ulusal ve uluslararası hayranların da katılımıyla karnaval havasında geçmesi planlanan gösteri, saat 15.00’te başlayacak. Geceye kadar sürmesi planlanan gösteride çeşitli sanatçılar sahne alacak, meşaleler ve havai fişek gösterileri yapacak. Trabzonspor taraftarları yoğun katılımın beklendiği bir şovda şampiyonluk tutkusunu bir kez daha yaşama fırsatı yakalayacak.

Çifte kupa şölen planlaması

Bitime 3 hafta kala Spor Toto Süper Lig’de şampiyon olan Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası’nı müzesine taşımayı hedefliyor. Açılış maçında Keselissport’u 1-0 mağlup eden Trabzonspor, deplasmanda 10 Mayıs’ta oynayacak. Bordo Mavililer kupa finaline ulaşmak için Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanarak sezonu çifte kupa ile bitirmeyi hedefliyor.

Bu Haberi Paylaşın