Taşınma Esnasında Eşyaların Zarar Görmemesi için Ne Yapılmalı?

Ev taşıma oldukça uğraştırıcı ve bir o kadar da yorucudur. Doğal olarak uzun zaman zarfı boyunca yaşanan evdeki eşyaları toparlamak ve başka bir eve aktarmak enerji ve zaman ister. Taşınma sırasında en çok zorluk çıkartan ve telaşlandıran ise zarar görebilecek eşyalardır. Bu kapsamda yeni eve taşınacak kişilerin en çok merak ettiği konu; taşınma sırasında eşyasında eşyaların zarar görmemesi için yapılması gerekenlerdir. Sistem Nakliye ile telaşa kapılmadan planlı olarak ambalajlama ve nakil işlemi gerçekleştirilir. Gelin birlikte taşınma esnasında eşyaların zarar görmemesi için ne yapılması gerek bakalım. 

Yeni Eve Taşınma Sırasında Eşyaları Koruma Yolları 

Nakliye işlemi sırasında eşyaların zarar görmesine neden olabilecek birçok problem bulunmaktadır. Elbette bu sorunlar bilinçli bir şekilde hareket edilirse ortadan kaldırılabilir. Taşınma sırasında eşyaları koruma yolları ile sorunsuz ve güvenli bir şekilde nakil işlemi tamamlanmaktadır.

Profesyonel Nakliye Firması Seçimi

Nakliye işlemi sırasında eşyaların zarar görmesinin en bariz nedeni, doğru nakliye firmasının tercih edilmemesidir. Yani yeni bir eve taşınırken profesyonel ve deneyimli bir nakliye firması ile çalışmanız oldukça önemlidir. Taşıma sırasında çeşitli sorunlarla karşı karşıya kalmamak için Sistem Nakliye, on yılları aşkın deneyimi ile müşterilerine kaliteli nakliye desteği sağlamaktadır.

Eşyalarınızı Listeleyin

Eşyalarınızı listelemeniz birçok açıdan işinizi kolaylaştıracaktır. İlk olarak bu sayede kendi eşyalarınızın bilincinde olursunuz. Kırılacak ve hassas eşyaları daha korunaklı şekilde taşıyabilir, eşyalarınızın kaybolması gibi bir durumu kolayca tespit edebilirsiniz. Değerli olan eşyalarınızın listesini çıkartıp, bir kopyasını firma yetkilisine vererek, eşyalarınızı güvence altına alabilirsiniz. Gerekli listeleri kontrol ettikten sonra firma yetkilisi ile karşılıklı imzalamalısınız.

Doğru Paketleme ve Ambalajlama 

Eşyaların doğru şekilde paketlenmesi taşınma sırasında zarar görmemesi için önemli hususlardan birisidir. Paketleme işlemini kendiniz gerçekleştirebileceğiniz gibi nakliye firmasından da talep edebilirsiniz. Paketleme ve ambalajlama işlemi sırasında sağlam malzemelerin kullanılması ve özellikle kırılacak eşyaların korunaklı bir şekilde yerleştirilmesi gerekir. 

Sistem Nakliye, profesyonel ve deneyimli ekibi ile korunaklı olmayan eşyaların düzgün bir şekilde ambalajlanmasını sağlar. Paketler araca korunaklı şekilde yerleştirildikten sonra gerekli güvenlik önlemleri alınmaktadır. Bu kapsamda firmamız ile yapacağınız evden eve nakliye sırasında herhangi bir problemle karşı karşıya kalmazsınız.

Sigortalı Nakliye Hizmeti 

İlk olarak yaşanabilecek her türlü probleme karşı sigortalı nakliye firması ile çalışmanız oldukça önemlidir. Nakliye işlemi sırasında herhangi bir problem ortaya çıksa bile tercih etmiş olduğunuz nakliye firmasının eşyalarınızı sigortalaması sayesinde bu problemi kısa sürede atlatabilirsiniz. Sigorta, nakliye işlemi sırasında eşyalarınızın kaybolması gibi durumlarda da geçerli sayılır. Elbette bu tedbir amaçlı bir uygulamadır. 

Hasar Kontrolü

Nakliye sırasında meydana gelen hasarın ne çapta olduğu önemlidir. Dolayısıyla kısa sürede eşyalarınızın kontrolünü sağlamalısınız. Meydana gelen tüm hasarları kontrol ederek, not alın. Oluşan hasarı fotoğraflayarak, belgeleyin. Zararın giderilmesi iki farklı yol ile gerçekleştirilir. Eğer hasarlar nakliyat sigortası kapsamındaysa bu hasar sigorta tarafından karşılanır. Dolayısıyla sigorta poliçesinin gerektirdiği belgeleri hazırlamanız gerekir. 

Sigorta yaptırmadıysanız, muhatabınız direkt olarak nakliye şirketidir. Bu kapsamda oluşan hasarın taşınma süresi içerisinde meydana geldiğini ispatlamanız gerekir. Bu tarz bir problemle karşılaşmamak için öncesinde sigortalı bir nakliye firması ile anlaşmaya özen göstermelisiniz.

Sistem Evden Eve Nakliye, uzun yılların deneyimini çalışma prensibi haline getirmiş olup, Kocaeli evden eve nakliyatdenilince adını sıkça hatırlanır hale getirmiştir. Firmamızın amacı müşterilerimizin ev taşıma işlemlerini sorunsuz ve kaliteli bir şekilde yerine getirmektir. Bu bağlamda herhangi bir zarar ve hasarla karşılaşmamanız adına daima profesyonel bir nakliye hizmeti sunulmaktadır.

Bu Haberi Paylaşın