Şu hususların altını çizmek isteriz

Futbol sahalarında futbolcular dövülmemeli ve sahalar futbolcuların can kurtardığı yer olmamalıdır.

Türk futbolunda ne biz ne de başka bir takım oyuncusu yenilmediğinde, daha doğrusu yumruklanmadığında asla seyirci olmayacağız. Futbol Federasyonu ve yönetim kurulunun aldığı kararları ve cezaları takip edeceğiz.

İçişleri Bakanı Süleyman Asil, Medical Park Stadı Tafa Kemal Atatürk Stadı’nda Antalya Sport ile 2-2 biten maçı izledikten sonra Trabzonspor’un şampiyonluk kutlamaları için Moose’a gelerek şunları söyledi: Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan’ı cep telefonundan arayarak sahada bordo taraftarlara seslendirmeden önce kalabalığa seslendi.

Son düdüğün ardından on binlerce bordo taraftarı Mustafa Kemal Atatürk Stadı’na akın etti. Maçı tribünlerden izledikten sonra sahaya gelen İçişleri Bakanı Süleyman Asil de şampiyonluğu kutlayan taraftarlara sevinç yaşattı. Bakan Asir, taraftarlara şunları söyledi: “Trabzonspor, büyük bir coşkuyla kutluyor ve özlem dolu yılları seviyor, başarılar diliyoruz. Bugün muhteşem bir tablo ile Trabzonspor, Trabzonspor için Trabzonspor’dur Halkıyla, Trabzonspor’u ve Trabzonspor’u elinde tutanlarla gurur duyuyoruz. kalplerinde yaşıyor.

Asir, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı arkasındaki cep telefonundan arayarak, “Sayın Cumhurbaşkanı, bugün Trabzonspor Stadı’nda muhteşem bir şampiyonluk şölenine tanık olduk. Allah razı olsun, Trabzonspor’a muhteşem bir stat verdiniz ve bugün o şampiyonluğu birlikte muhteşem bir atmosferde yaşadık. .

Cumhurbaşkanı Erdoğan cep telefonundan kalabalığa yaptığı konuşmada, “Sevgili hemşehrilerim, 38 yıl aradan sonra timebet Süper Ligi şampiyonu olan Trabzonspor’u bir kez daha kutluyor, Şenol Güneş Sports’un Trabzonspor’umuza bir kez daha hayırlı olmasını ve Trabzonspor halkına hayırlı bir tesis olmasını diliyorum.

Bu Haberi Paylaşın