Genç Ege’ye sevgi gösterin

Karşılaşma sonunda genç futbolcular hariç tüm sarı-kırmızılı ekip düdük çaldı. Göztepe’nin altyapısında yetişen genç forvet Ego Özkimoğlu’na düşkünlüğü var. Ortalama olarak, 90 dakikanın sonunda, tüm forumlar, ortalama olarak üç hafta önce annesinin ölümüyle şok olan Ege’yi kucakladı. Tribünlerde bir aşağı bir yukarı dolaşan ve taraftarların sevgi gösterisine karşılık veren Eger, oldukça duygulandı.

SOAPCU bir fiyaskoyla başlar

U19 Teknik Direktörü Zelda Saboncu, Göztepe Teknik Direktörü Stjepan Tomas’ın ayrılmasının ardından sezonun dördüncü betvakti teknik direktörü oldu ve ilk maçında beklenmedik bir skorla karşılaştı. Maç sonunda çok üzülen Sabunku, “Beklenmedik bir sonuç aldık ve üzgünüm. Kalan 3 maçta geleceğimiz olan genç oyuncuları göreceğiz. Onlar Göztepe’nin geleceğidir. Garanti” dedi. .

Çin Süper Ligi’nde uzun süredir liderliğini sürdüren ve hafta başında en yakın rakibine 11 puan geride kalan Trabzonspor, ligin bitimine üç hafta kala Pantalia Sports’a karşı 2-2’lik galibiyetini açıkladı. 35.haftadalar. Van Trabzonspor Taraftarlar Derneği öncülüğünde şehrin farklı bölgelerinden toplanan Trabzonspor taraftarları şampiyonluğu Kemenche ile kutladı. Trabzonspor taraftarları, 15 Temmuz’da takımlarının şampiyonluğunu kutlamak için Tusba ilçesi İskele Mahallesi’ndeki Şehitler Parkı’na akın etti. Ardından kemençe eşliğinde horon çalıp güzel vakit geçirdiler. Eğlence bölümü gösteri ile sona erer.

Van Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Erhan Öner, “Çok şükür 38 yıllık heves bitti. Bugün burada şampiyonuz. Trabzonspor’un her yerindeydik ve Trabzonspor’da Van bize hizmet etti”

Bu Haberi Paylaşın