Sorgun’da Yeni Bir Fabrika mı Doğuyor

2021/2022 eğitim ve öğretim yılı başlamadan hemen önce Osman Çavuş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bütün eski makinelerini yenileyerek artı olarak makineler getirerek tam kapsamlı bir yüksek okul yolunda ilerliyor.

3 Temmuz 2021 Tarihli haberimiz : https://www.haber66.com.tr/sorgun-osman-cavus-mesleki-ve-teknik-anadolu-lisesi-yenilemeye-gitti/

” Kütüphanesiz okul kalmasın ” adı altında başlatmış oldukları projeye önemli bir desteği Osman Çavuş M.T.A. Lisesi Kitaplık ve Okuma Masalarının üretimi ile katkı sağlamakta.

İlk teslimat Ertuğrul Gazi İlk ve Ortaokulu‘na ;

Ertuğrul Gazi ilk ve Ortaokul Müdürü sayın Salih Öksüz üretilen Kitaplık ve Okuma Masalarını bizzat kendisi teslim alarak ” Osman Çavuş M.T.A. Lisesi müdürü sayın Kadir Aras’a teşekkürlerini iletti “

Meslek Lisesi Müdürü Kadir Aras “ 2021 yılında daha büyük bir artış hedefliyoruz, süreç planlandığı gibi ilerliyor. Üretim portföyünde ciddi değişiklik yapıldı. Artan üretim kapasitesini 2021 yılında mesleki eğitimin kalitesini doğrudan etkileyen atölye altyapımızı güçlendirmek üzere yönlendirdik. Mesleki eğitimde kullandığımız atölye deney setlerini ve tasarım beceri atölyelerinde ihtiyaç duyulan ders ve diğer sınıf araç gereçlerini artık meslek lisemizde üretiyoruz “ dedi.

Bu Haberi Paylaşın