Sorgun Konak Cafe ile hoş bir sohbet ettik

Değerli müşterilierimize Kaliyeti, Konforu, Rahatlığı, Lezzeti, Profesyonel ekibi ve müşterilerimizin bize daha kolay nasıl ulaşabilir düşüncesiyle sabaha uyanıyoruz. Gelen müşterilerimizden şu kelimleri çok duyduk ” Dışarıdan bakıyoruz Güzel, Hoş, Kaliteli ortam mutlaka çok pahalıdır ” diyerek içeriye girmediklerini duyduk. Tabi ki sonra menü de fiyatlarımızı gördükten sonra daha rahat koltuklarına yaslandıklarını da gördük.

Bu tarz düşünceleri nasıl bitiririz diye düşünürken RekPix (www.rekpix.com) firmasıyla görüştük ve bize öyle bir site yapın ki herşey şefaf olsun dedik. www.sorgunkonakcafe.com u faaliyete geçirdik. Oradan değerli müşterilerimiz Sitemizde Ürünlerimize bakabilir, Fiyatlarını görebilir, Galeriden işyerimizi gezebilir ve hatta whatsApp üzerinden sipariş vererek iş yerlerine, evlerine servis alabilirler.

Aile bölümümüz, Çocuklar için oyun parkımız bulunmakta, evlilik teklifi, doğum günü gibi özel günler içinde hizmetimiz vardır. Müşterilerimiz araçlarıyla rahatlıkla gelebilirler araç parkında kesinlikle sıkıntımız yoktur. Diyerek cümlesini noktaladı.

Bizlerde Murat bey’ in müşterilerine bu denli önem verdiği için ve kaliteli bir ortam sunduğu için çok teşekkür ediyoruz.

Bu Haberi Paylaşın