Slaven’in Gözdesi Fenerbahçe!

Hırvat hoca pek çok klüpten teklifler almaya devam ediyor. 3 ocakta görevi bitecek olan Slaven Bilic’e Almanya ve İngiltere’den büyük ilgi var. Slaven Bilic’in tercihi ise Fenerbahçe il sırada yer alıyor.


Slaven Bilic’in 1 Numarası Fenerbahçe!

Sarı lacivert takım teknik direktör arayışlarına devam ediyor. Fenerbahçe takımı Victor Pereira gelmeden önce Hırvat hocayı takıma getirmek istemişti fakat Slaven Bilic görevden ayrılamamıştı. Fenerbahçe takımında Victor Pereira ile istenilen başarıya ulaşamayan takım yeni teknik direktör arayışına girdi. 1xbetm.info

Daha önce takımın başına gelmesini istedikleri hoca ile tekrar görüşmelere başlanıldı. Hırvat hoca Fenerbahçe takımına sıcak bakıyor. Pek çok takımdan teklif alan hoca Fenerbahçe’ye gelmek istiyor. Daha önce Beşiktaş takımında görev yapan Slaven Bİlic şu an Beşiktaş ile görüşme yapmadığını ve geri dönmeyeceğini açıkladı.

3 Ocak 2022′ de görevini tamamlayacak olan başarılı hoca ligin 2. yarısında Fenerbahçe’ de görev yapmaya sıcak bakıyor. Sarı- lacivert takım teknik direktör konusunda son zamanlar da pek çok değişikliğe gitti ve istediği başarıyı elde edemedi.

Fenerbahçe Slaven Bilic’i Takıma Kazandırma Yolunda!

Fenerbahçe’ de yolların ayrılması düşünülen Victor Pereira’ nın yerine yeni hoca arayışları başladı. Daha önce takıma gelmesi istenilen Slaven hoca Fenerbahçe’ye sıcak baktığını açıkladı. Ligin 2. yarısında takımın başında olması beklenilen tecrübeli hoca takım için istenilen başarıya ulaşmanın bir yolu olarak görülüyor.

Bu Haberi Paylaşın