Sheffield Çarşamba günü Faisalio Dele-Bashiru ile ilgilendikleri açıklandı

Yıldız, yaz transfer döneminde birçok takımın dikkatini çeken Dele-Bashiru’nun yerine geçen son takımın Beşiktaş olduğunu söyledi. Sheffield Çarşamba oyuncuyu satma konusunda isteksiz olsa da, sözleşmesi Haziran 2023’te sona ereceği için açıklama olasılığını karşılamak için yapıldı.

Bir başka Premier Lig yarışmacısı

Delebasil ile ilgilenen tek Türk takımı Beşiktaş değil. Antalya Spor’un 21 yaşındaki vbet orta saha oyuncusunu kadroya katmak istediği bildirildi. İngiltere Şampiyonası ekibi Bristol City, Dele-Bahirou’yu takıma dahil etti.

Hamburg doğumlu orta saha oyuncusu, Manchester City’nin altyapısında büyüdükten sonra Çarşamba 2020’de Sheffield’a taşındı. O zamandan beri Sheffield Çarşamba için oynayan genç bir oyuncu; bu süre içinde oynadığı son 3 lig maçında 2 gol kaydetti.

5 yıl boyunca Rijeka’nın sportif direktörlüğünü yapan Mans, Hırvatistan’da HNL kulübü ile 1 şampiyonluk, 4 kez de Hırvat Kupası’nı başarıyla kazandı. Le Mans kulüpte büyük başarı elde etti ve Rijeka’yı Şampiyonlar Ligi ve  Avrupa Ligi’ne taşıdı. Geçen hafta  Göztepe ile üç yıllık sözleşme imzalayan Ivan Mans, futbola patron olarak  başladı.

Erzurum Spor FK müsabakasında ilk kez  teknik ekip ve oyuncularla birlikte olan Mance’nin transfer sırasında takıma 2 veya 3 oyuncu vbet giriş getireceğini de belirtelim. Yeni başkan Rasmus Ankersen tarafından ikinci tam güç seçilen Mance, yarın saat 13:00’te Gülsel Axel Stadı’nda.

Bu Haberi Paylaşın