Pedro Pereira’yı takımına teslim eden Corendon Alanyaspor

Monza’dan 24 yaşındaki oyuncuyu bir yıllığına kadrosuna kattığını duyurdu. Corendon Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Cengiz Aydoğan fabrikasında düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, “Sağ bek eksikliğimiz malum. İtalya’nın Monza kentinden o sağ bek olarak geldik, teknik ve transfer heyetleri belli oldu. uzun süredir dumanbet takip edip konuşuyor olmanızın kulübünüze fayda sağlayacağına inanıyoruz. Futbol bilgisi ve zekası olan genç ve iyi bir futbolcu. Kendisine ve Corendon Alanyaspor’a başarılar diler, hoşgeldiniz diyoruz. ”

24 yaşındaki Portekizli  Pedro Pereira, “Genellikle bu transferden memnunum. Bir takıma bu şekilde  geldiğim için” dedi. Hem takım hem de böyle bir ortamda olduğum  için evet. Alanyaspor için takımın ve kendimin başarısı.Alanyaspor’u Wilson Eduardo’dan tanıyordum.Takımı iyi tanıyorum. Zaman zaman sıralamalarda sonuçların nerede olduğunu gözlemliyorum. Diğer takımlarda farklı arkadaşlarım var. Bu yüzden Süper Lig’e hakimim. Aslında Türk takımlarını iyi tanıyorum çünkü Çin Süper Ligi’nde, Şampiyonlar Ligi’nde ve Avrupa Ligi’nde oynadılar. Arkadaşım Wilson ile konuştuğumda bana takım hakkında çok olumlu bilgiler verdi. Buraya gelmek dumanbet giriş benim için kolaydı. Artık bireylerin ve takımların hedeflerine ulaşmasına yardımcı olmak için sahada elimden gelen her şeyi yapacağım.

Emre Belözoğlu yönetiminde Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Konuşan Ligi play-off maçında Belçika Kraliyet Antwerp ile karşı karşıya geldi.Başakşehir 1-1 berabere kaldı ancak maçın sonlarında mağlubiyet aldı.

Bu Haberi Paylaşın