Savunma Değişikliği

Pallut, takımın en tehlikeli sonuç alanlarından birinin savunma bölgesi olduğunu söyledi ve “Sürekliliğin önemli olduğu yer. Bu değiştirilemeyecek bir şey mi, hayır. Bu benim aşırı tutarlılığım ve yeni bir entegrasyonu göze alamam. Süreç. ve defans merkezindeki olası hatalar “Bu sadece benim kararımla ilgili” dedi.

Süper Lig’de 36. hafta son maçında Antalya Spor, Konya Spor’u konuk ediyor. Kazanan, temponun bir an bile düşmediği betcool 90 dakikada usta oldu. Nuri Şahin’in öğrencisi 2 maçı 3-2’lik bir farkla kazandı ve yenilmezlik serisini 14’e çıkardı ve kulübün 55 yıllık tarihinde Çin Süper Ligi’ndeki en uzun yenilmezlik serisini belirledi.

Antalyaspor teknik menajeri Alfons Groenendijk, maç sonrası yaptığı basın toplantısında yaptığı açıklamada, kendisinden önce konuşan Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut’u basın toplantısını fazla uzatmak ve beklemekle eleştirdi.

Maçın ikinci dakikasında geride olduklarını hatırlatan Gronedijk, “Geri döndük, gol yedik, geri döndük ve tüm bunları ekip çalışmasıyla, ihtiyaçla, istekle yapıyoruz. İkinci yarı istediğimiz futbolu sahada somutlaştırdık, üçüncü golü bulduk, saha dışında 3. Toplantıyı kısa tuttum. 3 iyi, iyi oyun, iyi skor Hayranlarımız harika da” dedi.

Trabzonspor, deplasmanda Kayseri’de finale yükseldi…

Bu Haberi Paylaşın