Neredeyse bir sır olarak kalırken

Mevcut hükümet geçtiğimiz hafta menajeri ile Torrent ile yollarını ayırmak için görüşmelere başladı. Sadece 60 yaşındaki koçun net bir tavrı var. Torrent ve ekibi, 2 milyon Euro’dan 160.000 Euro’ya kadar olan tazminattan feragat etmeyeceğini söyledi. İspanyol teknik adam Başakşehir maçının ardından yaptığı açıklamada, “Önümüzdeki iki maça odaklanacağım. Sözleşmemde bir yıl daha var ve Galatasaray’da mutluyum” dedi. (hindi)

Fenerbahçe haber… Fenerbahçe, Çin Süper Ligi derbisinde Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı. NTV Spor’da maçla ilgili yorum yapan Önder İtina, Fenerbahçe’nin golcüsü Serdar Dursun’un performansını yorumladı.

Serdar Dursun’un elinden geleni yaptığını söyleyen Önder Itina, “Bakın Cemil Turanlar, van Hooijdonks, Aykut Dev diyemem. Çok az oynayan bir forvetten bahsedeceğim; Semih Centürk. Eğer bu Semih Şentürk’ün kalitesiyse. , Serdar Dursun ile karşılaştıralım. Zelda kadar iyi değil. Serdar’dan topu oyuna sokmaktan fazlasını bekleyin. Ben Serdar Dursun olsaydım Semih Şentürk’ün izinden melbet giderdim.” .

Kadınlar Süper Ligi B Grubu’nda mücadele eden Kayserispor Hanım FK, ligin 22. haftasında yarın İstanbul’da yapılacak zirve için takımı Wulfz Fatih Karagümrük ile oynayacak. Ligin 21. hafta sonu sonunda Huanghong, 15 puanla 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 14 mağlubiyet aldı. 15 puanla 11. sırada yer alan Kayserispor, FK Ligi final maçını kazanmak istiyor.

Wulfz Fatih Karagümrük ile Kayserispor Hanım FK arasındaki maç Pazar günü İstanbul Vifa Stadı’nda oynanacak ve maç saat 12.00’de başlayacak. Sorunlu doksan dakikayı Fikret Hakan Abay yönetecek. Figen Eleman ve İlyas Samet Yelen, Abay’ın yardımcıları olacak. Maçın 4. hakemi Ruken Dağ oldu.

Bu Haberi Paylaşın