Sarı-Lacivertliler’den ayrılan genç kaleci Burke Özer, yeni kadrosunu açıkladı

Pedro Sepúlveda’nın haberine göre Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Burke Özer, Portekiz takımlarından Portimonese ile anlaştı. Genç balıkçının dört yıllık bir sözleşme imzalayacağı Portimao’ya seyahat ettiği söyleniyor.

11 Temmuz 2018’de Altınordu’dan Fenerbahçe’ye transfer olan Berke Özer, 2019-2021 yılları arasında Belçika takımı Westerlo’da forma giydi. Geçen sefer 22 yaşındaki tulipbet Altay Bayindel Fenerbahçe’nin sakatlığı nedeniyle 14 maçta forma giydi.

Premier Lig’in heyecanlı 5.hafta maçı yarın Ümraniyespor-Trabzonspor maçıyla başlıyor. Bleus de Bordeaux takımı bu zorlu deplasman maçında kararını verdi.

Trabzonspor’un yeni transferleri Ümit Bozok, Naci Ünüvar ve sakatlıklardan kurtulan tecrübeli futbolcu Marek Hamsik, HK Ümraniyespor maçı için tulipbet giriş kamp kadrosuna alındı.

Bordeaux Bleu takımında şu isimler vardı:

Taha, Kağan, Hakan, Larsen, Vitor Hugo, Denswil, Marc Bartra, Eren Elmalı, Siopis, Gbamin, Doğucan, Dorukhan Toköz, Marek Hamsik, Enis Bardhi, Abdülkadir Yaşam, Bakasetas, Kouassi, Lahtimi, Yusuf Erdoğuan, Nacivar Treguen, Nacivar Treguen, Janini, Ümit Bozok.

Sivasspor kadrosunu güçlendirmek için var gücüyle çalışmaya devam ediyor. Fatih Karagümrük’ün formasıyla forma giyen  Ahmed Musa’nın arkasındaki renk Yiğidolar. İlk görüşme teknik direktör Riza Chambai’nin talep ettiği oyunculardan Moussa ile oldu.

Rossoneri, 29 yaşındaki oyuncuyu UEFA Avrupa  Ligi maçı öncesinde kadrosuna eklemeyi planlıyor.

Bu Haberi Paylaşın