Rolls-Royce: lüks her zaman teknolojinin önüne geçecek

İngiliz marka, analog kontrol hissini en iyi şekilde elde ettikten sonra arabaları için yeni dijital sistemler benimseyecek.

İngiliz firma, arabalarının iç kısmında dokunmatik ekranlar gibi sistemlerin kullanımını artırmaya başladı, ancak şimdiye kadar sınırlı bir temelde, en son Phantom’un beğenileri ile özelleştirilmiş bir galeri seçeneği yok.

Coachbuild’in tasarım başkanı Alex Innes, “Her zaman ilk benimseyen biz değiliz ve bunun iyi bir nedeni var,” dedi. “Bizim için teknoloji, bir Rolls-Royce’dan beklenen deneyimi ilerletmekle ilgili.” dedi.

“Dijitalleşme olağanüstü bir fırsat sunuyor ve müşterinin imajına göre bir makineyi kişiselleştirme yeteneğimizi artıracak. Teknolojiyi kullanmak uğruna asla hiçbir şey yapmayız, ancak onu markaya ve temsil ettiği şeye uyacak şekilde geliştirebiliriz. Bir müşteriden gereğinden fazlasını yapmasını istememek önemlidir. Bir Rolls-Royce, hayatın dikkatini dağıtan şeylere karşı bir sığınak olmalıdır. Hedefi aşmadan teknolojiyi uygulamak bizim sorumluluğumuzdur. “

Innes , her ikisi de teknolojiden yararlanan ancak büyük ölçüde analog kontrolleri tutan Phantom ve en son Ghost örneğini gösterdi .

“Kullandığımız malzemeleri dikkatlice seçiyoruz” dedi. Bu yüzden dokunsal geri bildirimli dokunmatik ekranları kullanmaya başlamadık. Güzel ağırlıklı analog şalt sistemi deneyimi hala bir dokunmatik ekranı geride bırakıyor. “

Bu Haberi Paylaşın