Mutluluk Çubuğu ve Penis Protezi Hakkında Her Şey

Mutluluk Çubuğu Ve Mutluluk Çubuğu Fiyatı



İnsanların bir kısmı günümüzde mutluluk çubuğunun ne anlama geldiğini bilmemekte ve bu konu hakkında araştırmalar yapmaktadır. Cerrahi uygulamalar olarak karşımıza çıkan penil protezler günümüzde yaygın bir şekilde başvurulan bir yöntemdir. Daha farklı bir ismi de penis protezi olan penil protez uygulamasının halk dilinde yaygın olan ismi ise mutluluk çubuğu olarak karşımıza çıkmaktadır.



Mutluluk Çubuğunun İşlevi Nedir? Ne İşe Yaramaktadır?



İnsanların merakla takip ettikleri mutluluk çubuğu uygulamaları erkeklere has yapısı ile onlara bazı alanlarda çözüm üretmektedir. Erkeklerin sıklıkla karşılaştıkları sertleşme sorununa karşı ileri teknoloji yöntemlerle geliştiren penil protez kalıcı bir çözüm olarak karşımıza çıkmaktadır. Güçlendirici haplar ve sertleşme sağlayan ilaçların çözüme kavuşturamadığı durumlarda penis protezi devreye girmektedir.



Erkeklerin sertleşme konusunda yaşadığı sıkıntıları ortadan kaldırmak adına geliştirilen mutluluk çubuğu yaygınlık kazanmış durumdadır. Özellikle Avrupa’da büyük kitlelerce bilinen penis protezi son yıllarda ülkemizde de gündemdedir. Konusunda uzman hekimlerin sayıca artması ile birlikte penil protez uygulamalar erkekler için kurtarıcı bir çözüm olmuştur. Penil protezlerin kadınlara uygulaması bulunmamaktadır. Penis protezleri sadece erkeklere uygulanan ve sertleşmeyi sürekli hale getiren ereksiyon süresini uzatan bir uygulama biçimidir.



Mutluluk Çubuğunun Fiyatları Nasıldır? SGK Kapsamında mıdır?



Penil protez uygulamaları artık yaygınlık kazanmış ve ülkemizin önde gelen şehirlerinde uygulama merkezlerinde operasyonları gerçekleşmektedir. Tabi erkekler bir yandan da mutluluk çubuğu fiyatı merakı içindedirler. Penis protezi taktırmak isteyen pek çok erkek fiyatları konusunda araştırmalar yapmakta; SGK kapsamında olup olmadığını da ayrıca merak etmektedir.



Penil protez uygulamalarına bakıldığında SGK kapsamında olduğu söylenebilir. Ancak bu her zaman mümkün değildir. SGK kapsamında olabilmesi için sertleşme sorunu yaşayanların doktordan rapor almaları gereklidir. Bunun için öncelikle hastanın sertleşme sorununa karşı ilaç ile tedavi yöntemi uygulanmaktadır. Eğer etkili bir sonuç alınamaz ise kurul raporuna göre mutluluk çubuğu uygulaması SGK kapsamında karşılanabilmektedir.



Hem devlet hastanelerinde hem de özel hastane ve sağlık kuruluşlarında operasyonları mümkün olan penil protezlerin alanında uzmanı olan pek çok doktoru da bulunmaktadır. Güncel olarak mutluluk çubuğu fiyatı 8 bin TL ile 13 bin TL arası değişmektedir. Penis protezlerin çeşitlerine göre fiyat farkları oluşmaktadır. Biraz önce de bahsettiğimiz gibi mutluluk çubuğu fiyatı tamamen veya kısmi olarak devlet tarafından karşılanabilmektedir.



Mutluluk Çubuğunun Ameliyat Aşaması Nasıldır?



Sertleşme sorunu yaşayan ve bir yandan da özellikle çocuk sahibi olmak isteyen erkelerin mutluluk çubuğu fiyatı araştırmaları sonrası bir de bu operasyonların nasıl yapıldığı konusunda merakları bulunmaktadır. İnsanların mutluluk çubuğu ameliyatlarının zor geçtiği ve riskli olduğu hususlarında yanlış düşünceleri bulunmaktadır. Aksine, penis protezi ameliyatları riskli değildir. Ve ameliyatlar kısa sürede sonuçlanmaktadır.



Penis protezi ameliyatlarında bölgesel olarak uyuşturma yapılır. Hasta baygın değildir. Bilinci yerindedir. Penis bölgesinin hemen üstüne açık kese uygulanır. Buraya penil protez çeşitlerinden uygun olan bir tanesi cerrahi olarak yerleştirilir. Ameliyat sonrası hasta taburcu edilir. Cinsel ilişkiye girebilmek için ortalama 4-6 hafta geçmesi gereklidir. Bu süre sonrasında penis protezi etkin olarak kullanılabilmektedir. Daha fazla bilgi için https://www.mutlulukcubugu.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Bu Haberi Paylaşın