Mutluluk Çubuğu Nedir ve Mutluluk Çubuğu Nasıl Çalışır

Mutluluk çubuğu, 30 yılı aşkın süredir iktidarsızlık sorunu tedavisinin temel dayanağı olmuştur. Dünya çapında bu süre zarfında 350.000’den fazla penis protezi operasyonu yapılmıştır. Bu nedenle cerrahlar, penis  protezinin güvenilir ve etkili bir yöntem olduğunu bilerek bu tür bir tedavi yöntemi sunmaktadır. En şiddetli iktidarsızlık sorunu vakalarını tedavi etmek söz konusu olduğunda penis implantları, hastalar ve partnerleri için % 95’in üzerinde bir memnuniyet oranına sahiptir. Mutluluk Çubuğu nedir?

Mutluluk Çubuğu İmplantları Nasıl Çalışır?

Penis implantasyonu, diğer tedavilere yanıt vermeyen iktidarsızlık sorunu olan erkeklere yardımcı olan bir prosedürdür. Penis implantasyonu ile penis ve skrotuma protez yerleştirilir. Bu cihaz, bir erkeğin ereksiyona ulaşmasına ve cinsel işlevi geri kazanmasına yardımcı olur.

Penis Protezleri Kimler İçin Uygundur?

Belirli bir tıbbi problemin neden olduğu iktidarsızlık sorunu olan erkekler, Mutluluk çubuğu için en iyi adaylardır. Ancak çoğu durumda, doktorlar önce daha basit, daha az invaziv tedavileri denerler. Bu tedaviler başarılı olmazsa, ED’li erkekler penis protezi düşünebilir.

Mutluluk Çubuğu İmplant Türleri

İktidarsızlık sorunu olan erkeklere önerilebilecek üç ana penis  protezi türü vardır. Farklı penis implantları vardır. Kullanılan tip, erkeğin ihtiyaçlarına ve tercihlerine bağlıdır. Hangi protezin en iyi olduğuna karar vermeden önce bir erkek ve doktorunun göz önünde bulundurması gereken birkaç faktör vardır. Buna bağlı olarak seçilebilecek üç ana tip penis  protezi vardır.

Üç Parçalı Şişirilebilir Mutluluk çubuğu

Üç parçalı şişirilebilir Mutluluk çubuğu nedir? Penise iki silindir yerleştirilir, skrotuma şişirilebilir bir pompa yerleştirilir ve karın içine içi sıvı dolu bir kap yerleştirilir. Tüm bu bileşenler özel borularla bağlanmıştır. Pompanın skrotumda sıkışması, kaptan gelen sıvının silindirlere girmesine ve ereksiyona neden olmasına neden olur. Çıkış valfi kasıldığında, sıvı silindirden dışarı sızar ve kaba geri dönerek penisi inik hale getirir.

Şişirildiğinde, üç parçalı şişirilebilir pompa  protezi doğal bir ereksiyon gibi davranır ve hissettirir. Mutluluk çubuğu, rahat bir durumda bile doğal ve rahat görünür.

Şişirilebilir İki Parçalı Mutluluk Çubuğu

İki parçalı mutluluk çubuğu nedir? Bu tip  protez, üç parçalı şişirilebilir bir cihaza benzer ve aynı şekilde çalışır. Bununla birlikte, sıvı ile dolu ayrı bir kap yerine, skrotumdaki pompada sıvı kalır. Bununla birlikte, iki parçalı bir şişirilebilir cihaz, üç parçalı bir mutluluk çubuğu kadar sert değildir.

Yarı Sert veya Bükülebilir Esnek Mutluluk Çubuğu

Bükülebilir mutluluk çubuğu nedir? Bu tip penis  protezi ile cerrah penise iki esnek çubuk yerleştirir. İmplantlar hiçbir zaman boyut veya sertlik değiştirmez ve yarı sert kalır. Ancak farklı konumlarda kolaylıkla kurulabilirler. İmplantlar genellikle aşağı doğru kıvrılır, ancak gerekirse cinsel ilişki için yukarı doğru konum verilebilir.
 
Mutluluk çubuğu cihazları mekaniktir ve bu nedenle kolay kolay arızalanmaz. Modern cihazlar genellikle 15 ile 20 yıl dayanırlar. Bu süre sonunda herhangi bir sorun olursa, cihazı değiştirmek için ek bir işlem gerekir (orijinal işleme çok benzer). Detaylı bilgi için https://www.mutlulukcubugu.com/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Bu Haberi Paylaşın